Cumartesi04.05.2024

Sivas İstihbarat Şube Müdürü

Sivas İstihbarat Şube Müdürü haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Sivas'ta İstihbarat Şube Müdürü Değişti

Sivas ta istihbarat şube müdürü değişti haberi için hemen tıklayın! Güncel haberler ve son gelişmeler Hürriyet GÜNDEM sayfasında!

Sivas İstihbarat Şube Müdürü

Hakkında yakalama kararı çıkartılan eski Sivas İstihbarat Şube Müdürü ve Niğde Polis Meslek Yüksekokulu nda görev yapan 2.Sınıf Emniyet.

Sivas'ta İstihbarat Şube Müdürü Görevinden Alındı

Sivas Emniyet Müdürlüğü nde İstihbarat Büro Şube Müdürü Fatih Akpınar görevinden alındı.Sivas Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü.

Sivas'ta 7 Emniyet Mensubu Mahkemeye Sevk Edildi

Sivas Emniyet Müdürlüğü eski İstihbarat Şube Müdürü F.A. ile polisler A.S, Ş.P, C.K, U,D, M.A. ve H.G. tutuklanmaları istemiyle mahkemeye.

Sivas'ta İstihbarat Şube Müdürü Görevden Alındı

Sivas Emniyet Müdürlüğü nde İstihbarat Büro Şube Müdürü Fatih Akpınar görevinden alınarak Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü ne atandı.

Gemerek'ten Sivas İstihbarat Şube Müdürü...

Gemerek ten Sivas İstihbarat Şube Müdürü tayini çıkan Gemerek Emniyet Müdürü Hüseyin Selman ın yerine atanan Şükrü Özbek Gemerek te göreve başladı.

Sivas Merkezli Paralel Yapı Operasyonu

7 SİVAS AA - Usulsüz dinlemelere ilişkin emniyetteki paralel yapı Sivas Emniyet Müdürlüğü eski İstihbarat Şube Müdürü F.A. da CÜ Rektörü.

Sivas'ta İstihbarat Şube Müdürü Değişti

SİVAS Emniyet Müdürlüğü nde İstihbarat Büro Şube Müdürü Fatih Akpınar görevinden alındı.

Sivas'ta 1 Polis Daha Adliyeye Sevk Edildi

5 Sivas ta yasadışı dinleme operasyonu kapsamında aranan ve dün gözaltına alınan, eski Sivas İstihbarat Şube Müdürü Ö.S. Kaçakçılık ve.

Sivas Emniyet Müdürlüğü'nde İstihbarat Büro Şube Müdürü Fatih

Sivas Emniyet Müdürlüğü nde İstihbarat Büro Şube Müdürü Fatih Akpınar Görevinden Alındı. Sivas Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü Görevini .

Sivas'ta 1 Polis Daha Adliyeye Sevk Edildi

6 Sivas ta yasadışı dinleme operasyonu kapsamında aranan ve dün gözaltına alınan, eski Sivas İstihbarat Şube Müdürü Ö.S. Kaçakçılık ve.

Sivas Merkezli Paralel Yapı Operasyonu

7 Sivas Emniyet Müdürlüğü eski İstihbarat Şube Müdürü F.A. da CÜ Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık ın rektörlük seçimi öncesinde ve sonrasında.

Sivas'taki Algı Operasyonunda Sıcak Gelişme Serbert Kaldılar

Sivas Emniyet Müdürlüğü eski İstihbarat Şube Müdürü F.A, 3. Sınıf Emniyet Müdürü Ş.P, başkomiser C.K. ve komiser M.A. ise serbest bırakıldı.

Sivas Merkezli 'paralel Yapı' Operasyonu

Savcılığa sevk edilen polisler arasında Sivas Emniyet Müdürlüğü eski İstihbarat Şube Müdürü F.A. da bulunuyor. Gözaltına alınan polislerden.

Sivas Merkezli 'paralel Yapı' Operasyonu

21 Sınıf Emniyet Müdürü Ömer S, teslim olmak için geldiği Sivas ta bir Ömer S nin bir dönem Sivas Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube.

Sivas'taki Emniyet Operasyonunda Flaş Gelişme!

23 Sivas Emniyet Müdürlüğü eski İstihbarat Şube Müdürü F.A, 3. Sınıf Emniyet Müdürü Ş.P, başkomiser C.K. ve komiser M.A. ise serbest bırakıldı.

Sivas'ta Gözaltına Alınan 10 Polis Sağlık Kontrolünden Geçirildi

2 Aralarında Sivas Emniyet Müdürlüğü eski İstihbarat Şube Müdürü F.A nın da bulunduğu 10 polis, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele.

Aranan 2 Polisten Biri Teslim Oldu

Usulsüz dinlemelere yönelik 13 Mart Cuma günü Sivas merkezli 18 ilde Aralarında Sivas Emniyet Müdürlüğü eski İstihbarat Şube Müdürü.

Haber Paralel Yapı Operasyonunda Tutuklama Haberi

18 Sivas Emniyet Müdürlüğü eski İstihbarat Şube Müdürü F.A, 3. Sınıf Emniyet Müdürü Ş.P, başkomiser C.K. ve komiser M.A. ise adli kontrol.

Sivas Merkezli 18 İlde Operasyon

5 Sivas ta eski İstihbarat Şube Müdürü F.A. olmak üzere 2 polis gözaltına alındı. Diğer illerde gözaltı kararı çıkartılan polislerin daha önceden.

Yakalanan eski Sivas İstihbarat Şube Müdürü Ömer S. adliyede

ASAYİŞ

3334 Gün 10 Saat 3 dk. önce yayınlandı

1