Pazar28.04.2024

Silivri'de hırsızlık olayları

Silivri'de hırsızlık olayları haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Silivri'de Hırsızlık Olayları

Silivri de artan hırsızlık olayları nedeniyle operasyon başlatan jandarma, 111 faili meçhul olayı aydınlattı. İstanbul İl Jandarma Komutanlığı,.

Silivri'nin Korkulu Rüyası Olan Suç Makineleri Yakalandı

7 dak. önce Silivri de artan hırsızlık olayları nedeniyle operasyon başlatan jandarma, 4 kişiyi yaptığı operasyon sonucu yakaladı. Elemanlarından birinin.

Silivride Haber

Silivri de yaz aylarının gelmesi ile başlayan hırsızlık olayları, Silivri çevresine yayıldı. Yazlık kesimlerdeki hırsızlık olaylarının ardından, Silivri Belediye konutları ,.

Gazetecilere Böyle Saldırdılar! Silivri'de Özellikle Lüks

Edinilen bilgilere göre, Terminal ve Parkköy civarındaki yaklaşık 10 villadan yapılan hırsızlık olayları üzerine Silivri Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri.

Silivri Deki Hırsızlık Olayı

silivri deki hırsızlık olayı Haber, silivri deki hırsızlık olayı Haberleri.

2014 Yılında Silivri'de Gelişen Olaylar Foto Galerisinin Detayları

2014 yılında Silivri de gelişen olaylar foto galerisinin detayları. Alibey Çeşme Sokakta güpegündüz yaşanan bir hırsızlık olayı bu kadarına da pes dedirtti.

Jandarmadan Kiralık Araçla Hırsızlık Yapan Çeteye Operasyon

11 dak. önce İstanbul da jandarma ekiplerinin artan hırsızlık olayları nedeniyle Jandarmadan yapılan açıklamada, operasyon sonucunda Silivri ve komşu.

Hırsızlık Çetesine Operasyon

29 dak. önce SİLİVRİ DE ARTAN HIRSIZLIK OLAYLARI NEDENİYLE OPERASYON BAŞLATAN JANDARMA, 111 FAİLİ MEÇHUL OLAYI AYDINLATTI.

Silivri'de Villalara Dadanan Hırsızlar Yakayı Ele Verdi

İHA - Edinilen bilgilere göre, Terminal ve Parkköy civarındaki yaklaşık 10 villadan yapılan hırsızlık olayları üzerine Silivri Emniyet Müdürlüğü.

Hırsızlık Archives

Ailenin Silivri de bulunan yazlığına giren hırsızlar, tüm resmi evrakların Bölgelerinde çok sayıda hırsızlık olayı yaşandığını dile getiren Türkler, Son bir ayda.

İstanbul Silivri'de hırsızlık çetesi operasyonu

ASAYİŞ

3272 Gün 14 Saat 23 dk. önce yayınlandı

1