Salı30.04.2024

Şili Devlet Başkanı

Şili Devlet Başkanı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Şili Devlet Başkanı

Şili devlet başkanları kategorisindeki sayfalar. Bu kategoride toplam 15 sayfa bulunmaktadır ve şu anda bunların 15 tanesi görülmektedir.

Kategorişili Devlet Başkanları

Devlet Başkanı, Michelle Bachelet Yüzölçümü 756.945 km2 olan Şili; her ne kadar Güney Amerika kıtasının kuzey-güney doğrultusunda Antarktika ya kadar.

Şili

5 Şili Devlet Başkanı Michelle Bachelet, adı yolsuzluk iddialarına karışan oğlunun görevden ayrılmasıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Şili Devlet Başkanı Yolsuzluk Yapan Oğlum Da Olsa...

5 Şili Devlet Başkanı Michelle Bachelet, cumhurbaşkanlığına bağlı bir kültür vakfının başında olan oğlu Sebastián Davalos un adı yolsuzluk.

Şili Devlet Başkanı Yolsuzlukla Anılan Oğlunu Görevden Aldı

Yolsuzluk devlet başkanı tanımadı Şili Devlet Başkanı Haberleri - Şili Devlet Başkanı Michelle Bachelet in oğlu ve gelini özel kredi kullanarak arazi satın aldıkları.

Şili Devlet Başkanı

5 Şili Devlet Başkanı Michelle Bachelet, adı yolsuzluk olaylarına karışan ve Devlet Başkanlığına bağlı bir kültür vakfının başında olan oğlunu.

Şili Devlet Başkanı Yolsuzluğa Karışan Oğlunu Görevden Aldı

5 Şili Devlet Başkanı Michelle Bachelet adı yolsuzluk olaylarına karışan oğlunu görevden aldı.

Şili Devlet Başkanı Oğlunu Görevden Aldı

5 Şili Devlet Başkanı Michelle Bachelet adı yolsuzluk olaylarına karışan oğlu Sebastián Davalos u görevden aldı. Şili Devlet Başkanı Michelle.

Şili Devlet Başkanı Adı Yolsuzluklara Karışan Oğlunu Görevden Aldı

Şili Devlet Başkanı Michelle Bachelet in oğlu ve gelini, özel kredi kullanarak arazi satın aldıkları iddiaları üzerine iktidar partisinden istifa etti.

Şili'de sel felaketi

DÜNYA

3323 Gün 10 Saat 22 dk. önce yayınlandı

1