Pazartesi29.04.2024

silah ambargosu

silah ambargosu haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Abd

1 İlk ilişkiler; 2 Cumhuriyet öncesi yakın dönem; 3 İlişkilerin başlangıç yılları; 4 Silah ambargosu; 5 1980 ve 1990 lı yıllar; 6 Günümüzdeki İlişkiler; 7 Ermeni.

Silah Ambargosu

RADİKAL – Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi nin Yemen de Şii Ensarullah hareketine karşı silah ambargosu kararı aldığı bildirildi. Husilere.

Yemen Bm'den Husilere Silah Ambargosu

20 Birleşmiş Milletler BM Güvenlik Konseyi Yemen de ülkenin büyük kısmını ele geçiren Şii Husi hareketine silah ambargosu uygulanması kararı.

Amerikan Ambargosu Anlamı Ve Hakkında Bilgi

Amerikan Ambargosu, 1975-1978 A.B.D. nin Kıbrıs Barış Harekatı sonrası Şubat 1975 ten itibaren Türkiye ye uyguladığı silah ambargosu. Amerikan yöntemi.

Silah Ambargosu Kararından Memnunuz

1 Almanya Dışişleri Bakanı Steinmeier, BMGK nın Husilere silah satışının yasaklanması tasarısını onaylamasını memnuniyetle karşıladıklarını.

Silah Ambargosu Kararı İsabetli Bir Adım

59 dak. önce Dışişleri Bakanlığı, BMGK nın Husiler ile Yemen de yıkıcı rol oynayan eski rejim liderlerine silah ambargosu getirme kararının isabetli bir adım.

Bmgk'dan Husilere Silah Ambargosu

20 BMGK nın 14 üyesi Husilere silah ambargosu uygulanması yönünde oy verirken tek çekimser oyu Rusya kullandı. Rusya bu tutumuna gerekçe.

Bm Husilere Karşı Silah Ambargosu Uygulayacak

36 dak. önce Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi, Yemen in bazı bölgelerinde kontrolü ele geçiren Husilere karşı silah ambargosu uygulanması kararı aldı.

Bmgk'nın Husilere Silah Ambargosu Kararı

1 Dışişleri Bakanlığı, Yemen deki duruma ilişkin Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi nde BMGK kabul edilen ve Husi milisleri ile faaliyetleriyle.

Silah Ambargosu Bugün Oylanacak

Ürdün ün BM Güvenlik Konseyi ne sunduğu ve bazı Husi liderlerine silah ambargosu getiren karar tasarısı bugün oylanacak.

Husilere silah ambargosu kararı

DÜNYA

3302 Gün 5 Saat 19 dk. önce yayınlandı

1