Pazar05.05.2024

Sertaç Özer

Sertaç Özer haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Sertaç Özer

Araştırmasını derinleştiren jandarma ekipleri haklarında arama kararı çıkartılan Muhammet Yıldız ve kız arkadaşı Sertaç Özer in Kayseri de.

Sertaç Özer

Sertaç Özer adlı kişilerin Facebook taki profillerini gör. Sertaç Özer ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl. Facebook insanlara.

Sertaç Özer Profilleri

Sertaç Özer Facebook ta. Sertaç Özer ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl. Facebook insanlara paylaşma gücü vererek dünyanın.

Sertaç Özer

7 Sertaç Özer in tanınmamak için saçını sarı renge boyattığı, Muhammet Yıldız ın da bıyık bıraktığı belirlendi. Muhammet Yıldız ın ifadesi ise kan.

Nuran Dutlu Cinayetiyle İlgili Aranan İki Kişi Yakalandı

5 Kesik el cinayetinde, önemli gelişmeler yaşandı. Muhammed Yıldız ın ardından sevgilisi Sertaç Özer hakkında da yakalama kararı çıkarıldı.

Kesik El Cinayetinde Şok! Zanlının Sevgilisi De Aranıyor

m.sertac ozer adlı kullanıcının Türkiye LinkedIn deki profesyonel profilini görüntüleyin. LinkedIn, m.sertac ozer gibi profesyonellere, tavsiye edilen iş adayları,.

M.sertac Ozer

M.Sertac Ozer adlı kullanıcının Türkiye LinkedIn deki profesyonel profilini görüntüleyin. LinkedIn, M.Sertac Ozer gibi profesyonellere, tavsiye edilen iş adayları,.

M.sertac Ozer

5 Nuran Dutlu cinayetinin şüphelisi olarak aranan Muhammed Yıldız ve kız arkadaşı Sertaç Özer Nehir i tanıyan Yaşar Düzlü adlı kişi Müge Anlı.

Müge Anlı'yı Şoke Eden Telefon

6 Geçtiğimiz Ocak ayında Kandıra yolunda cesedi bulunan Nuran Dutlu nun katil zanlıları olarak aranan Muhammet Yıldız ve sevgilisi Sertaç.

Nuran Dutlu neden öldürüldü?

ASAYİŞ

3309 Gün 4 Saat 42 dk. önce yayınlandı

1