Pazartesi20.05.2024

Serkan Yağcı

Serkan Yağcı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Serkan Yagcı 2013 Akdeniz Oyunları Mersin Final Macı Trtspor

Serkan YAĞCI, Kocaeli, Turkey. 6.940 beğenme · 1.234 kişi bunun hakkında konuşuyor. Avrupa ve Dunya Sampiyonu Milli Sporcumuz European and World.

Serkan Yağcı

Serkan Yağcı born May 25, 1984 is a Turkish karateka competing in the kumite - 75 kg division. He is a member of the İstanbul Büyükşehir Belediyesi S.K..

Serkan Yağcı

The latest Tweets from serkan yagci serkan_yagci. Milli sporcu / National Sportman. istanbul.

Serkan Yagci Serkan_Yagci

Son güncelleme: 07.11.2012 13:00:46. Serkan Yağcı. Sporcular » Serkan Yağcı » Dereceleri. Tarih, Müsabaka, Yer, Kategori, Derece, Pool. 1-, 20.12.2014.

Serkan Yağcı

Kazandığı başarılarla adından söz ettiren milli karateci Serkan Yağcı başbakan Ahmet Davutoğlu nu makamında ziyaret etti.

Serkan Yağcı Başbakanlıkta

Turnuvanın ilk gününde Serkan Yağcı altın madalya kazanırken, Serap Özçelik ve Tuba Yakan da gümüş madalyanın sahibi oldu. Karatenin.

Serkan Yağcı'dan Altın Madalya

Etiket Sonuçları: Serkan Yağcı. Karate de 3 madalya Görseli Karate de 3 madalya Karate 1 Premier Lig de Türk sporcular 1 altın, 2 gümüş madalya kazandı.

Serkan Yağcı

Edip Buran Spor Salonunda gerçekleştirilen bugünkü final müsabakalarının sonuncusunda milli karateci Serkan Yağcı ile İspanyol sporcu.

Serkan Yağcı Altın Madalya Kazandı

OLİMPİYAT HABERLERİ Serkan Yağcı altın madalya kazandı Karate erkekler 75 kiloda tatamiye çıkan Serkan Yağcı, altın madalya kazandı. yorum : 0.

Serkan Yağcı Haberleri Spor Spor Haberleri Son Dakika Spor

5 Karate1 Premier Ligde ülkemizin ve bölgemizin gururu milli karatecimiz Serkan Yağcı 75kg da birinci olarak altın madalyayı ülkemize.

Serkan Yağcı Yine Şampiyon

serkan yagcisrknygci Instagram photos | Use Instagram online! Websta is the Best Instagram Web Viewer!

Serkan Yagci Srknygci Instagram Photos

5 Sırbistan da yapılan Balkan Büyükler Karate Şampiyonasında 75 kg da yarışan milli sporcumuz Serkan Yağcı yine rakiplerine büyük üstünlük.

Serkan Yağcı Balkan Şampiyonu!

Henüz hiç kimse Serkan takip etmiyor. Daha Fazlasını Yükle. Takip ettikleri. Serkan isn t following anyone yet. Daha Fazlasını Serkan Yağcı konum bulunuyor.

Serkan Yağcı Foursquare'de

. Bremen Kentinde düzenlenen 22. Dünya Büyükler Karate Şampiyonasında milli sporcumuz Serkan Yağcı bronz madalya kazanarak Dünya 3.sü oldu.

Serkan Yağcı Dünya 3.sü

Mustafa Serkan Yağcı adlı kullanıcının Türkiye LinkedIn deki profesyonel profilini görüntüleyin. LinkedIn, Mustafa Serkan Yağcı gibi profesyonellere, tavsiye.

Mustafa Serkan Yağcı

5 Sırbistan da yapılan Balkan Büyükler Karate Şampiyonası nda 75 kiloda yarışan milli sporcumuz Serkan Yağcı rakiplerine büyük üstünlük.

Serkan Yağcı Balkan Şampiyonu

Ass.Dr. Serkan Yağcı hakkında bilgi ve randevu almak için tıklayın. Gerçek hastalar tarafından girilmiş 0 adet değerlendirme ile, 1488 hasta tarafından.

Ass.dr. Serkan Yağcı

Serkan Yağcı birincilik kürsüsünde. DOJOSPOR-Hollanda nın Almera şehrinde gerçekleştirilen Dutch Open 2015 e katılan milli sporcularımızdan Serkan Yağcı,.

Serkan Yağcı

NAME: Serkan SURNAME: Yagci BIRTHDAY: 25.5.1984. COUNTRY: Turkey CITY: Istanbul CATEGORY: Male Kumite -75 kg. DAN/KYU: 3rd.

Serkan Yagci

İzmit Mehmet Sinan Dereli Ortaokulunda imza ve söyleşiye Milli karateci Serkan Yağcı katılarak spor alanındaki deneyimini aktardı.

M.sinan Dereli Okulu Serkan Yağcı'yı Ağırladı

Dünya ve Avrupa Şampiyonumuz karateci Serkan Yağcı, İzmit Mehmet Sinan Dereli Ortaokulu nda imza ve söyleşiye katılarak, spor alanındaki.

Mehmet Sinan Dereli Okulu Serkan Yağcı'yı Ağırladı

5 Milli karatecimiz Serkan Yağcı, Hollanda nın Almere kentinde düzenlenen ve karatenin şampiyonlar ligi olarak bilinen Karate 1 Premier Lig de.

Serkan Yağcı Yine Şampiyon

Almanya nın Bremen Kentinde düzenlenen 22. Dünya Büyükler Karate Şampiyonası nda Milli sporcumuz Serkan Yağcı bronz madalya.

Spor

22. Dünya Büyükler Karate Şampiyonası nda Dünya üçüncüsü olan Serkan Yağcı madalyayı önce ailesine armağan etti.

Serkan Yağcı Dünya Üçüncüsü

Karetede dünya şampiyonlukları bulunan Milli Gururumuz Serkan YAĞCI öğrencilerimizle buluştu. Gerçek bir şampiyonla birlikte olmanın.

Karetede Dünya Şampiyonumuz Serkan Yağcı Okulumuzu Ziyaret

serkan yagci, avrupa şampiyonluğu, dünya ikinciliği ve balkan şampiyonlukları bulunan milli karatecimiz. serkan yagci benzeri: ne solcu ne sagci yagci bunlar.

Serkan Yagci

Erkekler 75 kiloda tatamiye çıkan Serkan Yağcı, altın madalya kazandı.

Serkan Yağcı'dan Da Altın

SERKAN YAĞCI ZİRVEDE. Dünya karate federasyonunun en önemli organizasyonlarından biri olan ve karatenin şampiyonlar ligi olarak.

1