Cuma17.05.2024

Serhat Kızılay

Serhat Kızılay haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Serhat Kızılay

Ağrı nın diyadin ilçesindeki çatışmada hayatını kaybeden Canfeda Serhat kod isimli PKK üyesi Serhat Kızılay ın cenazesi ailesi tarafından.

Serhat Kızılay

Serhat Kızılay Facebook ta. Serhat Kızılay ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl. Facebook insanlara paylaşma gücü vererek.

Serhat Kızılay Profilleri

Serhat Kızılay adlı kişilerin Facebook taki profillerini gör. Serhat Kızılay ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl. Facebook.

Serhat Kızılay

Seni sevmeye bile geç ! Elini tutmadan yürümeye alıştığımdan beri. Ellerimsiz olmadan yaşamayı öğrendim. Sana sarılmadan. serhat kızılay uploaded a video .

Serhat Kızılay

2 Ağrı nın Diyadin ilçesine bağlı Yukarı Tütek Köyü nde çatışmada ölen PKK lı Serhat Kızılay ın cenazesinde olaylar çıktı.

Pkk'lının Cenazesinde Olay Çıktı

4 AĞRI nın Diyadin ilçesine bağlı Yukarı Tütek Köyü nde güvenlik güçleri ile PKK arasında çıkan çatışmada ölen PKK lı Serhat Kızılay ın.

Iğdırda Gerginlik

The latest Tweets from serhat kızılay uykusuzSerhat: sinemises nasıl bir şey bakıyordunuz acaba? isterseniz şöyle bir şey vardı elimizde..xD

Serhat Kızılay Uykusuzserhat

52 dak. önce AĞRI DİHA - Tendürek provokasyonu sonucu çıkan çatışmada yaşamını yitiren HPG li Serhat Kızılay ın Canfeda Serhat cenazesi yaşamını.

Ağrı'da öldürülen PKK'lı teröristin cenazesinde olay çıktı

ASAYİŞ

3318 Gün 8 Saat 24 dk. önce yayınlandı

1