Cuma03.05.2024

Şenyayla Köprüsü

Şenyayla Köprüsü haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Şenyayla Köprüsü

Diyarbakır ın Kulp ilçesi ile Muş karayolu üzerinde bulunan Şenyayla Köprüsü silahlı bir grup PKK lı tarafından havaya uçuruldu.

Pkk Köprüyü Havaya Uçurdu

4 dak. önce Diyarbakır ın Kulp ilçesi ile Muş karayolu üzerinde bulunan Şenyayla Köprüsü silahlı bir grup PKK lı tarafından havaya uçuruldu. Kullanılamaz.

Şenyayla Köprüsü

7 dak. önce Diyarbakır ın Kulp ilçesi ile Muş karayolu üzerinde bulunan Şenyayla Köprüsü silahlı bir grup PKK lı tarafından havaya uçuruldu. Kullanılamaz.
Pkk Köprüyü Havaya Uçurdu
13 dak. önce Diyarbakır ın Kulp ilçesi ile Muş karayolu üzerinde bulunan Şenyayla Köprüsü silahlı bir grup PKK lı tarafından havaya uçuruldu.! Pkk Diyarbakır'da Köprüyü Havaya Uçurdu! 2 Muş-Kulp kara yolu üzerindeki iki köprü, PKK üyeleri tarafından havaya uçuruldu. Muş, Jandarma, Kızılağaç, Şenyayla. Pkk İki Köprüyü Havaya Uçurdu 1 Olay, Muş-Kulp kara yolu üzerindeki Şenyayla mevkisinde meydana geldi. arası ulaşımı sağlayan iki köprü, patlayıcılarla havaya uçuruldu. Şenyayla'da İş Makinesi Kundaklandı Şenyayla ya askeri birliklerin bir kısmının Muş tan bir kısmının da Kulp 16:26 Demirtaş: Sırat Köprüsü nden Mercedes le geçilmiyor 14 . Şenyayla'da Askeri Operasyon Kızılağaç beldesine bağlı Şenyayla da yıllar sonra ilk inşaatın temeli atıldı. tarafından AKP nin Yolsuzluk köprüsü olarak değerlendiriliyor. [.
PKK, Şenyayla Köprüsü'ne saldırdı

ASAYİŞ

3202 Gün 4 Saat 42 dk. önce yayınlandı

1