Pazartesi20.05.2024

Şehmi Şahin

Şehmi Şahin haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Şehmi Şahin

Aralarında Sedat Şahin in oğlu Erkan Şahin, amcaoğulları Şehmi ve Mehmet Şahin in de bulunduğu 11 kişi savcılık sorgularının ardından.

Şehmi Şahin

Şehmi Şahin adlı kişilerin Facebook taki profillerini gör. Şehmi Şahin ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl. Facebook insanlara.

Şehmi Şahin Profilleri

sürekli olarak medyada sedat sahin ve adamları şeklinde lanse edilen adam. bazen amerikadaki oğulları gelir şehmi ve serkan babaları gelse böylesine.

Sedat Şahin

4 Öldürülen Vedat Şahin in intikamını almak için Saral grubuna suikast kardeşi Nihat Şahin, oğlu Erkan Şahin ve yeğeni Şehmi Şahin in de.

Mafya Operasyonu 19 Gözaltı

Sedat Şahin ve kardeşi Vedat Şahin in de aralarında bulunduğu 54 sanığın, Murat Göge, Suat Çakır ve Şehmi Şahin in tahliyesine, diğerlerinin tutukluluk.

Sedat Şahin Davasında 10 Tahliye

Çete lideri olduğu gerekçesi tutuklanan Sedat Şahin, Saral Çetesi ile aralarındaki kan Sedat Şahin in oğlu Şehmi Şahin de duruşmayı izledi.

Sedat Şahin'den Mahkeme Salonunda Şok Sözler!..

5 Gözaltına alınan isimler arasında Sedat Şahin in oğlu Erkan Şahin, kardeşi Nihat Şahin ve yeğeni Şehmi Şahin in de olduğu öğrenildi. Polis.

Sedat Şahin Grubuna Operasyon

Şahin ile birlikte gelen ve adliyeye girebilmek için kimlik kontrolü yapılan yeğeni Şehmi Şahin ise hakkında arama kararı bulunduğu tespit.

Sedat Şahin Tahliye Olduktan Sonra İlk Duruşmaya Katıldı

Sahra Operasyonu nda yakalanan ve aralarında Sedat Şahin ile kardeşi Murat Çiftçi, Murat Göge, Suat Çakır ve Şehmi Şahin in tahliyesine,.

Vedat Şahin Konuşma

Sedat Şahin in oğulları Şehmi Şahin ve Serkan Şahin ile Vedat Şahin in oğlu Bahattin Şahin, taziyeleri kabul etti. Cenaze törenine Sedat Peker.

Vedat Şahin'in Cenazesi Toprağa Verildi

MEHMET SEMİH ŞAHİN - Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi - Milli Takımlar, Spor Toto Süper Lig, Puan cetveli, Fikstür, Bankasya 1. Lig, Spor.

Mehmet Semih Şahin

İstanbul ve Samsun da Sedat Şahin liderliğindeki organize suç Sedat Şahin in oğlu Erkan Şahin ile amca oğulları Şehmi ve Mehmet Şahin.

Sedat Şahin'in 3 Adamı Cezaevine Gönderildi

Directed by Cameron Duddy

Sedat Şahin operasyonu: 3 tutuklama

ASAYİŞ

3352 Gün 3 Saat 42 dk. önce yayınlandı

1