Salı07.05.2024

Şehit savcı Mehmet Selim Kiraz Adliyesi

Şehit savcı Mehmet Selim Kiraz Adliyesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Adliyesi

Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz için bugün ilk tören Çağlayan daki İstanbul Adliyesi nde düzenlendi. Kozlu Mezarlığı gasilhanesinden alınan.

Çağlayan Adliyesi'nde Savcı Mehmet Selim Kiraz'ı Rehin Alan

7 Savcı Mehmet Selim Kiraz yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Terör örgütü üyesi iki kişi dün saat 12.30 da.

Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

4 ŞEHİT Savcı Mehmet Selim Kiraz için İstanbul Çağlayan Adliyesi nde devlet töreni düzenlendi. Yüzlerce hukukçunun cübbeleriyle katıldığı.

Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz İçin Adliyede Tören Düzenlendi

4 Çağlayan daki İstanbul Adalet Sarayı ndaki rehine operasyonunda şehit düşen savcı Mehmet Selim Kiraz için adliyenin C girişinde bulunan.

Savcı Mehmet Selim Kiraz Şehit Oldu

3 İstanbul Çağlayan Adliye Sarayı nda dün iki terörist Savcı Mehmet Selim Kiraz ı rehin aldı. Teröristlerle sekiz saate yakın müzakere yapıldı.

Savcı Mehmet Selim Kiraz Şehit Oldu

Çağlayan Adliyesi ndeki rehine operasyonunda ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Savcı Mehmet Selim Kiraz şehit oldu.

Şehit Savcı Kiraz Dualarla Toprağa Verildi

Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz için ilk tören adliyede düzenlendi. Eyüp Sultan Camii nde cenaze namazı kılındı ve Eyüp te toprağa verildi.

Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Adliyedeki Törende Dualarla

4 Çağlayan daki İstanbul Adalet Sarayı ndaki rehine operasyonunda şehit düşen savcı Mehmet Selim Kiraz için adliyenin C girişinde bulunan.

Savcı Mehmet Selim Kiraz Şehit Oldu

14 Bugün DHKP-C örgütüne mensup teröristlerce Çağlayan Adliyesi ne yapılan saldırıda rehin alınan Savcı Mehmet Kiraz kaldırıldığı hastanede.

Savcı Mehmet Selim Kiraz Şehit Oldu

16 Çağlayan Adliyesi ndeki rehine operasyonunda ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Savcı Mehmet Selim Kiraz şehit oldu.

Rehin Alınan Savcı Mehmet Selim Kiraz Hayatını Kaybetti Haberi Ve

15 İstanbul Adliyesi nde teröristlerce rehin alınan ve operasyonun ardından Ama ameliyathanede her türlü müdahaleye rağmen maalesef şehit verdik. Savcı Mehmet Selim Kiraz ın rehin alınmasının ardından süren gergin.

Savcı Mehmet Selim Kiraz Şehit Oldu Haberi Ve Son Dakika

11 İstanbul Adliyesi nde teröristlerce rehin alınan ve operasyonun ardından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Savcı Mehmet Selim Kiraz ın.

Şehit Düşen Mehmet Selim Kiraz'la İlgili Kahreden Detay

5 İstanbul Adliyesi ndeki saldırı sırasında Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz ın 14 yıllık savcı olan Mehmet Selim Kiraz, Berkin Elvan.

Berkin Elvan Savcısı Mehmet Selim Kiraz Şehit Oldu

13 İstanbul Adliyesi nde teröristlerce rehin alınan ve operasyonun ardından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Savcı Mehmet Selim Kiraz ın.

Çağlayan'daki Rehine Krizi Kanlı Bitti Savcı Şehit Oldu 2 Terörist

13 Berkin Elvan soruşturmasına bakan İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz, Çağlayan Adliyesi nin 6. katındaki odasında rehin alındı.

Haber Çağlayan Adliyesi'nde Kanlı Operasyon Haberi

7 Çağlayan Adliyesi nde rehin alınan Savcı Mehmet Selim Kiraz, şehit oldu, iki terörist çıkan çatışmada öldürüldü. Çağlayan Adliyesi nde kanlı.

Savcı Mehmet Selim Kiraz Kimdir?

15 Çağlayan Adliyesi nin 6 ncı kattaki odasında rehin alındıktan sonra Savcı Atıcı, dosyanın yeni savcısı Mehmet Selim Kiraz ın Çağlayan Adliyesi ndeki terör eyleminde şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz için adliyede.

Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

4 İstanbul Çağlayan Adliyesi nde teröristler tarafından silahla vurularak şehit edilen savcı Mehmet Selim Kiraz ın cenazesi Çağlayan Adliyesi nde.

Berkin Elvan Davası Savcısı Rehin Alındı

17 İki eylemci öldürüldü, Savcı Kiraz şehit oldu. Berkin Elvan ın ölümü soruşturmasını Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz ın şehit olduğu, Saat 15.00 de adliye tamamen boşaltıldı, adliyeye giriş ve çıkışlar durduruldu.

İstanbul Adalet Sarayı'nın ismi Mehmet Selim Kiraz Adliyesi olacak

POLİTİKA

3324 Gün 11 Saat 5 dk. önce yayınlandı

1