Pazartesi29.04.2024

Şehir Müzesi

Şehir Müzesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Şehir Müzesi

Osmanlı Dönemi İstanbul unun sosyal yaşamını aksettiren materyallerin sergilendiği Şehir Müzesi, 1988 yılında Yıldız Sarayı bünyesindeki iki katlı bölümde.

Şehir Müzesi

Yıldız Şehir Müzesi 18. yüzyıla çok renkli bir yolculuk Osmanlı İmparatorluğunun dördüncü büyük sarayı olan Yıldız Sarayı nın Güzel Sanatlar binasında 1988.

Yıldız Şehir Müzesi İstanbul Müzeleri İstanbul.tr

Yakınlarda; 2014; 2013; 2012; Açıldı. Kağıthane Şehir Müzesi Facebook ta. Kağıthane Şehir Müzesi ile bağlantı kurmak için hemen Facebook a kaydol.

Şehir Müzesi

Tarih Vakfı 18 yıl önce kapattığı sandıkları açtı ve Dünya Kenti İstanbul sergisini Yine, Yeni: Dünya Kenti İstanbul ismiyle İstanbullularla.

Kağıthane Şehir Müzesi

Ancak bir kavram var ki her duyduğumda kulağım dikiliyor: Şehir Müzesi. Hepimiz biliyoruz artık projeyi. Gezi Parkı yerine bir topçu kışlası.

Bir Kez Daha 'istanbul Kent Müzesi' Hayali

Türkiye ve İstanbuli mi aramıştınız? İstanbul un kent müzesi projesi haberi için hemen tıklayın!

Şehir Müzesi Ne İçin Kim İçin?

Kültür ve sanat şehri olan İstanbul, birbirinden güzel müzeleri ile İstanbul un kültürüne katkı sağlamaktadır. İstanbul müzeleri, barındırdığı değerler, tarih ve kültür.

İstanbul'un Kent Müzesi Projesi

First opened in 1939 in the Beyazıt Medrese, this museum was moved in 1988 to its present site in the Fine Arts Hall of Yıldız Palace. The museum portrays the.

İstanbul'un En İyi Müzeleri

Stadtmuseum Şehir Müzesi. Stadtmuseum Istanbul Şehir Müzesi. Das Stadtmuseum befindet sich im Saal der Bildenden Künste des Yıldız Palastes und stellt.

Sözde Süryani soykırımı anıtı dikilecek

DÜNYA

3316 Gün 2 Saat 43 dk. önce yayınlandı

1