Pazartesi06.05.2024

Savcı Zekeriya Öz

Savcı Zekeriya Öz haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Savcı Zekeriya Öz

17 Aralık darbe girişiminin savcıları arasında yer alan Zekeriya Öz ün Cumhurbaşkanı Erdoğan a hakaret ettiği iddiasıyla açılan ikinci dava.

Savcı Zekeriya Öz

Zekeriya Öz d. 1968; Bursa, Türk hukukçu, Bolu savcısı. Bulgaristan göçmeni bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğretimini Bursa da.

Zekeriya Öz

Yıl 1994, Aydın ilimizin Çine ilçesi. Savcı Zekeriya Öz, eşi ve çocuğuyla birlikte ilk görev yeri olan Çine ye taşındı. Yeni Savcı, önce, eşinin kara çarşafıyla.

Ergenekon Savcısı Zekeriya Öz Kimdir...!!!paylaş

1871 tweets 206 photos/videos 309K followers. Check out the latest Tweets from ZEKERİYA ÖZ oz_zekeriya

Zekeriya Öz Oz_Zekeriya

5 Türkiye kamuoyunun Ergenekon davasıyla tanıdığı savcı Zekeriya Öz, BBC Türkçe ye verdiği özel mülakatın ikinci bölümünde cemaatçi olduğu.

Savcı Zekeriya Öz Gülen Cemaati'nin Üyesi Değilim

5 Türkiye kamuoyunun Ergenekon davasıyla tanıdığı, 17-25 Aralık soruşturmaları sonrası görevden uzaklaştırılan savcı Zekeriya Öz ilk mülakatını.

Savcı Zekeriya Öz Bbc Türkçe'ye Konuştu Ergenekon Soruşturması

5 Savcı Zekeriya Öz ile yaptığımız söyleşinin üçüncü ve son bölümünde hükümetin darbe iddialarını, kendisinin meslekten ihraç olasılığını ve.

Savcı Zekeriya Öz' Ün Özgeçmişi

yürüten istanbul cumhuriyet savcısı zekeriya öz hakkında soruşturma açılmasını ve soruşturmadan el çektirilmesini talep etti. yenerer in avukatı vural ergül.

Zekeriya Öz'ün Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret davası

GENEL

3329 Gün 3 Saat 15 dk. önce yayınlandı

1