Pazartesi29.04.2024

Şarm El Şeyh

Şarm El Şeyh haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Şarm El

Şarm El-Şeyh ya da kısaca Şarm Arapça: شرم الشيخ, Sharm Al Shaykh, Mısır ın Sina Yarımadası nda Kızıldeniz kıyısında bir tatil kenti ve turizm merkezidir.

Şarm El

. İstanbul Şarm El-Şeyh uçak bileti fiyatları THY de. Uygun uçak bileti arıyorsanız Türk Hava Yolları nın İstanbul Şarm El-Şeyh uçak biletleri fiyatlarına göz atın.

Şarm El Şeyh

Şarm El Şeyh için 385 otel arasından arama yapın ve otelleri karşılaştırın. 200 rezervasyon sitesinin fiyatlarını karşılaştırın. %78 e varan tasarruf edin. Şarm El.

En Uygun İstanbul Şarm El

Şarm El Şeyh Gezi Rehberi. Ucuz Şarm El Şeyh turu, Şarm El Şeyh gezilecek ve görülecek tarihi yerler, Şarm El Şeyh gece hayatı hakkında gezi yazıları.

Şarm El Şeyh Otellerinde %78'e Varan İndirim

mısır ın sina yarımadasının, ki şeyhin sakalına cidden benzemektedir, sharm el sheikh türevi ingilizce imlalı yazım şekilleri yerine türkçe imlaya çok daha.

Şarm El Şeyh Gezi Rehberi

Şarm El-Şeyh, Mısır otellerinde internet üzerinden büyük indirimler. Yer bulmada kolaylık ve muhteşem fiyatlar. Konuk değerlendirmelerini okuyun ve size en.

Şarmu'ş

Rixos Sharm El Sheikh Resort, Nabq ta yer alır. Tüm alanlarda ücretsiz Wi-Fi erişimi sağlayan tesiste beyaz kumlu plaj, 11 yüzme havuzu, 7 alakart restoran.

Booking Şarm El

Rixos Sharm El Sheikh, Kızıldeniz de Akbaba Körfezi nin girişinde Tiran Adaları na bakan konumuyla fantastik bir tatil sunuyor.

Tatil Köyü Rixos Sharm El Sheikh

Sharm el-Sheikh seyahati hakkında merak ettikleriniz. Sharm el-Sheikh Mısır ın hangi bölgesinde yer alır? Sharm el-Sheikh tarihindeki önemli olaylar nelerdir?

THY Şarm El Şeyh'e uçmayacak

GENEL

3096 Gün 17 Saat 23 dk. önce yayınlandı

Rus uçağı düştü: 224 kişi öldü

DÜNYA

3102 Gün 11 Saat 38 dk. önce yayınlandı

Düşen uçakta bulunan yolcuların isimleri

ASAYİŞ

3102 Gün 12 Saat 26 dk. önce yayınlandı

Düşen Rus yolcu uçağı bulundu

DÜNYA

3102 Gün 13 Saat 28 dk. önce yayınlandı

224 kişinin bulunduğu Rus uçağı havada kayboldu

DÜNYA

3102 Gün 16 Saat 58 dk. önce yayınlandı

Sisi'nin Arap Birliği Zirvesi konuşması

DÜNYA

3319 Gün 12 Saat 48 dk. önce yayınlandı

Yemen Devlet Başkanı Abd Rabbuh Mansur Hadi Riyad'da

DÜNYA

3320 Gün 15 Saat 47 dk. önce yayınlandı

1