Salı30.04.2024

Sarıyer Kilyos Mezarlığı

Sarıyer Kilyos Mezarlığı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Kilyos Mezarlığı

Kilyos Mezarlığı -İstanbul Sarıyer Haritası, Kilyos Mezarlığı nerede ve nasıl gidilir yakın adresler uzaklıklar, Koordinat Rakım ve Mahallesi gibi Yöresel Bilgiler.

Adres Detay

İETT Kilyos Mezarlığı Durağı 41.232723 enlem ve 29.039589 boylamda yer almaktadır. Semt/Mah olarak Uskumruköy Köyü ve Sarıyer ilçesine bağlıdır.

İett Kilyos Mezarlığı Durağı Haritası Uskumruköy Köyü Sarıyer

Kilyos Mezarlığı, Sarıyer Yehova Şahitleri Mezarlığı 34450 İstanbul Türkiye. İstanbul haritasına bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Ayrıca İstanbul ilinin Sarıyer.

Kilyos Mezarlığı Sarıyer İstanbul İletişim Bilgileri

3 Çekim yapmamıza izin verilmeyen mezarlıkta, bayram dolayısıyla yitip Sarıyer de yer sormak için konuştuğumuz herkes Kilyos Mezarlığı nı.

İsimsiz Mezarlarda 'kimsesizler' Uzanıyor Yan Yana Haber Detay

İstanbul daki Musevi mezarlıkları, şehirde sayıları 20 bini bulan Musevi cemaatinin sunmak amacıyla, Sarıyer, Kilyos ta yeni bir mezarlık alanı belirlenmiştir.

İstanbul'daki Musevi Mezarlıkları

KİLYOS MEZARLIĞI, KİLYOS MEZARLIĞI durağından geçen hatlar, sefer süresi, sefer 151, HACIOSMAN METRO - SARIYER - DEMİRCİKÖY - KİLYOS.

Kilyos Mezarlığı Durağından Geçen İett Otobüs Hatları

151 HACIOSMAN METRO - SARIYER - DEMİRCİKÖY - KİLYOS hattı durakları, 35, KİLYOS MEZARLIĞI Sarıyer, Hattın Tahmini Durak Geçiş Saati

Eski milli futbolcu İsmet Yurtsü öldü

SPOR

3326 Gün 11 Saat 29 dk. önce yayınlandı

1