Pazartesi06.05.2024

Sarayköy

Sarayköy haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

..sarayköy Belediyesi..

Kurumsal ve ilçe hakkında verilen genel bilgilerin yanında; haberler, resimler ve linkler bulunuyor.

Sarayköy

Sarayköy ilçesinin kuruluş tarihi kesin olarak bilinmemesine rağmen, 14. yüzyılın sonlarına doğru Türkmen aşiret Reisi Sarıbey tarafından kurulduğu tahmin.

Sarayköy

Sarayköy Belediyesi, Sarayköy, Denizli, Turkey. 5.079 beğenme · 748 kişi bunun hakkında konuşuyor. Sarayköy Belediyesi Resmi Web Sayfası.

Sarayköy Belediyesi

Güncel Sarayköy haberleri, son dakika Sarayköy haber ve gelişmeleri. Sarayköy hava durumu, namaz vakitleri, sinemaları ve Sarayköyspor. Merhum.

Sarayköy Haberleri

İlçe hakkında genel bilgiler, haberler, halk rehberi ve önemli telefonlar bölümlerini içeriyor.

Sarayköy Kaymakamlığı

Sarayköy de feci kaza… Özel otomobilin bisiklete çarptığı kazada, anne ile bebeği hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı. Kazada.

Sarayköy

Hastane ve kadrosunun tanıtımı ile birimler, poliklinikler, duyurular, fotoğraflar ve irtibat bilgiler bulunmaktadır.

Sarayköy Devlet Hastanesi

Kurumsal bilgiler ile bağlı okulların listesi, haberler, istatistikler ve iletişim numaraları bulunmaktadır.

Sarayköydenizli

asıl en önemli ve en sevdiğim kısmı is deve güreşi . bayılır sarayköy insanı deve güreşine.. aslında güreş bahanedir ortam şahane.. neyse buna bi bakınız verip.

Denizli

İl ve İlçe Merkezlerinde 5 Günlük Tahmin | DENİZLİ - SARAYKÖY. Yükseklik: 194 m. Boylam: 28° 54 D. Enlem: 37° 55 K. Gün Batımı: 20:30. Gün Doğumu: 05:.

Sarayköy

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI. DENİZLİ - SARAYKÖY - Sığma Ortaokulu. Görme Engelliler | Site Haritası | E-Posta. Derslik Sayısı: 7. Öğretmen Sayısı: 11

Sarayköy

Okul tanıtımının yapıldığı sitede; kadro bilgisi, başarıları, fotoğrafları, tarihçesi, duyuruları ve iletişim detayları yer alıyor.

Sığma Ortaokulu

Kurumun tarihçesi ve kadrosunun tanıtımının yanı sıra duyuruları, kursları, başvuru formu ve iletişim bilgileri bulunmaktadır.

Denýzlý

Kurumun tarihçesi ve kadro bilgisi ile alanları, duyuruları, fotoğrafları ve iletişim detayları yer almaktadır.

Sarayköy Halk Eğitim Merkezi

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI. DENİZLİ - SARAYKÖY - 24 Mayıs İlkokulu. Görme Engelliler | Site Haritası | E-Posta. Derslik Sayısı: 32. Öğretmen Sayısı: 42

Sarayköy Mesleki Ve Teknik Eğitim Merkezi

Okulun tanıtım sitesinde; tarihçesi, kadrosu, rehberlik servisi, duyuruları, fotoğrafları ve iletişim bilgileri bulunuyor.

24 Mayıs İlkokulu

Okulun fotoğrafları, duyuruları, kadro bilgisi ve iletişim detayları bulunuyor.

Denizli

Okul tanıtımının yapıldığı sitede; tarihçesi, kadrosu, duyuruları, eğitim imkanları ve iletişim bilgileri bulunuyor.

Denýzlý

Okul tanıtımının yapıldığı sitede; sınıfları, projeleri, eğitim olanakları, duyuruları, kadrosu, fotoğrafları ve iletişim detayları yer alıyor.

Denýzlý

Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı Resmi İnternet Sitesi.

Denizli

Meslek yüksekokulumuzun bulunduğu Sarayköy, 20 km uzaklığıyla Denizli merkeze en yakın ilçedir. Sarayköy ün kuzeyinde Buldan, doğusunda Denizli,.

Sarayköy Açık Ceza İnfaz Kurumu

Sarayköy, TR. Hava Durumu Sarayköy İçin Hava Durumu Haritası - Yakın Yerler. N. © 2015 HEREEarthstar Geographics SIO© 2015 Microsoft Corporation .

Sarayköy Meslek Yüksekokulu

tarihinde faaliyetine başlayan Sarayköy Sosyal Güvenlik Merkezi 1 Merkez Müdürü, 7 adet memur ile Sarayköy, Babadağ, Buldan ve Güney.

Sarayköy İçin Hava Durumu

Türkiye Atom Enerjisi Kurumu na TAEK bağlı olan Sarayköy Nükleer Araştırma ve Eğitim Merkezi SANAEM, Ankara-İstanbul yolu üzeri D750 karayolu-E5.

Sarayköy Sgm

Malmüdürlüğü middot; Sarayköy Malmüdürlüğü middot; Serinhisar Malmüdürlüğü; Tavas Malmüdürlüğü. Denizli Defterdarlığı Sarayköy Malmüdürlüğü.

Türkiye Atom Enerjisi Kurumu

Sarayköy Termal Otel ve Sarayköy Kaplıca Tesisleri: Sarayköy bölgesinde yer alan termal otellerin tanıtıldığı, kaplıca otel fiyatlarının ve oda ücretlerinin.

Sarayköy Termal Otel

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi DESKİ Genel Müdürlüğü, Sarayköy ün Sığma Mahallesi ne cazibeli içme suyu getirmek için çalışma.

Sarayköy

Müftülük binasının mülkiyeti Derneğe ait olup, 3 katlı bir binada hizmet vermektedir. Hizmet Binası içersinde 3 büro, 1 toplantı salonu, tuvalet, lavabo, arşiv, çay.

Denizli Sarayköy'de kaza: Otomobilin çarptığı anne ve bebeği öldü

ASAYİŞ

3226 Gün 19 Saat 47 dk. önce yayınlandı

1