Pazar05.05.2024

Sarallar grubu

Sarallar grubu haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Tarihçe

Aile mensupları Karadeniz sahillerinde kasabalarda rastlanan Sarallar ı, Muti tayfa sahile inenler tarafından takım olarak adlandırılan gruplar olmuştur.

Sarallar Grubu

İddiaya göre Hüseyin Saral ın bu yılın ocak ayında İtalya da öldürülmesinin arkasında da yine Sedat Şahin vardı. Saral Grubu liderinin öldürülmesi, kalabalık bir.

Çok Yakında İstanbula Kürt Mafyası Hakim Olacak

NİŞANTAŞI NDAKİ KANLI İNFAZIN ARKASINDA ŞAHİN VE SARAL GRUBU HESAPLAŞMASI VAR İstanbul daki bir diğer hesaplaşma ise.

Sedat Şahin Ve Sarallar Kimdir?

Saral grubu ile Sedat Şahin grubu arasında geçen yıl İstanbul da başlayan, bir ara İtalya da sıçrayan çatışmalara neredeyse her hafta yenileri ekleniyor..

Hüseyin Saral

Dolaşım: saral grubu mafya. Görüntülenemiyor! Özür dileriz, aradığınız şey bulunamamaktadır. Belki ilerleyen zamanlarda aradığınızı bulabilirsiniz.

Saral Grubu Mafya

Ailenin Anadolu yakası grubunun başında Hüseyin Saral, Avrupa yakası grubunun başında ise Burhanettin Saral ın olduğu belirtilen iddianamede, Burhanettin.

Saral Ve Grubuna Dava

Organize suç örgütlerinin en kanlı kavgası, Sedat Şahin ve Saral grubu arasında yaşanıyor. Göztepe deki galeri baskınıyla başlayan hesaplaşma İtalya ya kadar.

Silahlar Susmuyor

Cenaze, Atatürk Havalimanı na geldiğinde, Saral Ailesi tabutun başında intikam yemini etti. Bu yeminin ardından Saral grubu, Sedat Şahin in.

Tabut Başındaki İntikam Yemini

Nişantaşı ndaki saldırıdan 3 , geçmişte Saral grubunun üyesi Hacı Osman Sezen ile Hikmet Aktemur, Küçükçekmece deki bir.

Burhanettin Saral Kimdir ? Sedat Şahin İle Husumeti Olduğu İddia

SARAL VE ŞAHİN HESAPLAŞMASI. Organize suç örgütlerinin en kanlı kavgası, Sedat Şahin ve Hüseyin Saral grubu arasında yaşandı.

İstanbul'daki Kanlı Hesaplaşmada 'saral Çetesi' Şüphesi

Şahin grubu, İstanbul gece hayatını kontrol altında tutarak, istediği İki mafya grubu arasında yapılan görüşmelerde Hüseyin Saral bu.

Vedat Şahin Kimdir? Vedat Şahin Bakın Neden Öldürüldü!

Sarallar çetesinin lideri Burhanettin Saral ın kuzeni azmettiricilikle Sarallar grubunun cinayeti geçmişteki husumet nedeniyle ya da ilk etapta.

Mafya Cinayetinde Kuzen Saral'a Gözaltı

Akgün arabasının içinde Kürt mafyası diye bilinen bir grup tarafından infaz edildi. Şahin ise can düşmanı Saral Grubu tarafından öldürüldü.

Mafya Cinayetlerinde Sır Perdesi Aralandı

Sarallar, başka çetelerden tetikçi kiralamış kardeşi Ümit Saral ın, İstanbul da faaliyet gösteren başka bir gruptan tetikçi kiraladığı ortaya çıktı.

Sarallar Başka Çetelerden Tetikçi Kiralamış

Üç Büyükçekmece de bir restoranda Saral grubunun adamlarına yönelik bir saldırı gerçekleşti. Saldırıda Hikmet Aktemur ve Hacı.

İstanbul'daki İnfazlarda Şok Bağlantı

Sarallar ın yaptığı 6 kişilik ölüm listesini ele geçiren polise göre, Sedat Bombanın patlamaması üzerine 10 kişilik grup Kalaşnikof tüfekle ateş.

Cinayetler Sürecek

3 Sarallar Grubu Haberleri. Sedat Şahin in Örgütüne Operasyonu Düzenlendi Sedat Şahin in Sarallar grubuna yönelik bir ölüm listesi.

Sarallar Grubu Haberleri

Bu isimleri, Mehmet Köymen, Yakup Süt, Sedat Peker, Kürşat Yılmaz, Sarallar grubu, Şirinler grubu, Cemal Sincar gibi diğer isimler izliyor.

Babaların Sonu Reislerin Yükselişi

İddiaya göre Hüseyin Saral ın bu yılın ocak ayında İtalya da öldürülmesinin arkasında da yine Sedat Şahin vardı. Saral Grubu liderinin öldürülmesi, kalabalık bir.

Teröristbaşının Uyuşturucu Merkezli Kurtarılmış

Emniyet yetkilileri, Sedat Şahin liderliğindeki organize suç örgütü ile Burhanettin Saral liderliğindeki Saral grubu olarak bilinen organize suç.

Nişantaşı'ndaki Mafya İnfazının Perde Arkası

2 Saral grubu ile ilgili ele geçirilen belgelerin merak nedeniyle internet ortamından temin ettiği belgeler olduğunu söyleyen Volkan Aykaç, Yasa.

'mafya Hesaplaşması' Operasyonunda Ele Geçirilen Silahlar Şoke Etti

İstanbul Milletvekili Oktay Saral ın konuşması üzerinde CHP Grubu adına söz isteği..

İstanbul Milletvekili Oktay Saral'ın Konuşması Üzerinde Chp Grubu A...

Mafya hesaplaşmasında Sarallar ile Sedat Şahin çeteleri arasındaki F Tipi Cezaevi nde özel önlemeler alınırken, polisin amacı bu grubu ele.

Sedat Şahin Sıkı Koruma Altında

Ünlü ve amatör şairlerden en güzel Sarallar grubu resimli şiirleri okumak için tıklayın.

Sarallar Grubu Resimli Şiirleri

3 Sedat Şahin in intikam yemini etmesiyle polis iki grubu da yakın takibe aldı. Şahin in iki adamının Sarallar dan bir kişinin peşine düştüğü ve.

Polis Mafya Hesaplaşmasının İkinci Perdesini Son Anda Engelledi

3 Şüphelilerin beklediği cadde üzerinde Sarallar grubu ile bağlantılı bir Sedat Şahin in Sarallar grubuna yönelik bir ölüm listesi hazırladığını ve.

İşte Samsunlu Mafya Babasının Ölüm Listesi

Grubunun en yeni iştiraki olan firma özel projelerde iddialı konsept uygulamaları oluşturmak üzere kurulmuş, üçüncü kuşak Sarallar tarafından yönetilen bir yapı.

Saral Yapı

Bu grubun Sedat Şahin in adamlarına yönelik eylem hazırlığı içerisinde 22 Eylül 2005 tarihinde öldürülmesi olayının Sarallar Grubu ile bağlantısı olmadığı,.

Aktif Haber Mobil Sayfa // Beta

3 Şüphelilerin beklediği cadde üzerinde Sarallar grubu ile bağlantılı bir kişinin olduğu belirlendi. Şahinler grubunun intikam için harekete.

Sedat Şahin operasyonu: 3 tutuklama

ASAYİŞ

3337 Gün 17 Saat 25 dk. önce yayınlandı

1