Pazartesi29.04.2024

Şalpazarı

Şalpazarı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Yeni Şalpazarı Gazetesi

Şalpazarı ndan İstanbul Samandıra ya ilk yerleşen hemşehrimiz Ali Yılmaz vefat etti . Şalpazarı nda Regaip Kandili nedeniyle Dereköy Camii nde bir program.

Şalpazarı Ses... Salpazari61...

Şalpazarı nda ölümler hız kesmeden devam ediyor yine İlçemize bağlı Düzköy mahalle sakinlerinden Sobacı Ali Yılmaz ve Güdün mahalle sakinlerinden Yakup .

Şalpazarı Haber

Sezgin Özdin. Amacımız Şalpazarı nda bir ortak… 3753 kez okundu. Muzaffer Türkmen. Şalpazarı na yapacağınız en büyük… 3502 kez okundu. Hasan Köse.

T.c. Şalpazarı Kaymakamlığı

23 Nisan Çocukları Makamda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nın 95.yıl kutlama programı çerçevesinde;Şalpazarı İmam Hatip Orta Okulu.

Şalpazarı Haberleri

Güncel Şalpazarı haberleri, son dakika Şalpazarı haber ve gelişmeleri. Şalpazarı hava durumu, namaz vakitleri, sinemaları ve Şalpazarıspor. Trabzon 23 Nisan.

Şalpazarı Belediyesi

Şalpazarı Ali İbrahimağaoğlu Anaokulu, Belediye Başkanı Refik Kurukız a, okula 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Şalpazarı Atatürk.

Şalpazarı

Şalpazarı, Trabzon un bir ilçesidir.Trabzon a 69 km uzaklıktadır. Osmanlı Devleti yönetimindeki Karadeniz Bölgesi nde o devirde Trabzon a bağlı olan.

Şalpazarı/trabzon

Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneğinden TEOG Kurslarımıza Anlamlı Destek middot; Şalpazarı Ayten Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Erasmus.

Trabzon

Şalpazarı nda yeni yapılan Çinkaya Düğün Salonu nun ev sahipliğini yaptığı Mehmet Karagül ve Gülsüm Cömert çiftinin düğününde salon tıklım tıklım doldu.

Ağasar Haber

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI. TRABZON - ŞALPAZARI - Halk Eğitim Merkezi. Görme Engelliler | Site Haritası | E-Posta. Derslik Sayısı: 0. Öğretmen Sayısı: 0

Çorum Osmancık'ta trafik kazası

ASAYİŞ

3290 Gün 20 Saat 16 dk. önce yayınlandı

1