Pazar05.05.2024

Şakir Ethem Bozdoğanlı

Şakir Ethem Bozdoğanlı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Şakir Ethem Bozdoğanlı

Adana da down sendromlu 13 yaşındaki Şakir Ethem Bozdoğanlı, rehabilitasyon merkezinden gözleri morarmış, yüzü yaralı halde döndü.

Down Sendromlu Şakir Bu Hale Nasıl Geldi? Haberi Ve Son Dakika

7 Adana da down sendromlu 13 yaşındaki Şakir Ethem Bozdoğanlı, rehabilitasyon merkezinden gözleri morarmış, yüzü yaralı halde döndü.

Şakir Ethem Bozdoğanlı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ile aralarında olan hakaret davaları ile ilgili hakim.

Şakir Ethem Bozdoğanlı

11 13 yasinda adanada yasayan down sendromlu bir cocuk. babasi onu rehabilitasyon merkezine gonderiyor. aksam eve servisle geliyor. bir.

Şakir Ethem Bozdoğanlı

10 Adana da down sendromlu 13 yaşındaki Şakir Ethem Bozdoğanlı, rehabilitasyon merkezinden gözleri morarmış, yüzü yaralı halde döndü.

Şakir Ethem Bozdoğanlı Haberleri

Şakir Ethem Bozdoğanlı1. HABER middot; Down sendromlu çocuk, rehabilitasyon merkezinden gözleri morarmış, yaralı halde döndü! Aile, darp iddiasıyla.

Şakir Ethem Bozdoğanlı

Down Sendrom lu Şakir in yüzündeki yaraların sebebi rehabilitasyon merkezi mi? Şakir Ethem Bozdoğanlı, rehabilitasyon merkezinden iddiaya göre akşam.

Şakir Ethem Bozdoğanlı

21 şakir ethem bozdoğanlı haberi, şakir ethem bozdoğanlı haberleri, şakir ethem bozdoğanlı hakkında haberler, şakir ethem bozdoğanlı son.

Şakir Ethem Bozdoğanlı Haberleri

Down sendromlu Şakir bu hale nasıl geldi? Down sendromlu Şakir bu hale… Adana da down sendromlu 13 yaşındaki Şakir Ethem Bozdoğanlı,…

Adana Çukurova'da down sendromlu çocuk nasıl bu hale geldi?

ASAYİŞ

3312 Gün 18 Saat 32 dk. önce yayınlandı

1