Perşembe09.05.2024

Sakarya Köprüsü

Sakarya Köprüsü haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Sakarya Köprüsü

Sakarya da bir şahıs, köprüye çıkarak intihar girişiminde bulundu. gerekçesiyle Adapazarı ilçesinde bulunan Eski Sakarya Köprüsü ne çıktı.

Sakarya Köprüsü Nasıl Gidilir?

Justinianos Köprüsü halk arasında: Beşköprü, Türkiye de, Geç Roma Döneminden kalma, yapıldığında Sakarya nehri üzerinde bir taş köprüdür. Yapı Doğu.

Sakarya Köprüsü'ne Çıkıp Ölüme Böyle Atladı! Medyarazzi

3 Sakarya Köprüsünün hikayesi. İlimizde amblemlere konu olan Sakarya Köprününün şaşırtan hikayesi.. Aynalıkavak yazılarında Fahri Tuna.

Sakarya Köprüsü'ne Çıkıp Ölüme Böyle Atladı!

Bizans İmparatoru Jüstinyen in Sakarya Nehri üzerine 553 te yapımına başlattığı köprü, 561 de tamamlanır. Köprü, beş kez yıkılıp, yeniden yapıldığı için.

Sakarya Köprüsünün Hikayesi...

tarihi Sakarya Köprüsü. Güneşler Mahallesi nde Sakarya Nehri üzerinde bulunan tarihi köprü, 17 Ağustos depreminin ardından daha fazla zarar görmemesi için.

Beşköprü Jüstinyen Köprüsü

Tarih Eski Sakarya Köprüsü. Ülkemizde şehirler kronolojik sıralamaya tabi tutulduğunda Adapazarı, kuruluşları yeni olan iller arasına girer. Roma Bizans.

Tarihi Sakarya Köprüsü

Dönemin Bayındırlık Bakanı Ali Çetinkaya tarafından Bizzat Atatürk ün emriyle yaptırıldığı ifade edilen Sakarya Köprüsü, 1936-37 tarihinde inşa edilmiştir.

Sakarya Köprüsü'nden kendini atan Ali Taşkın kurtarıldı

ASAYİŞ

3316 Gün 3 Saat 57 dk. önce yayınlandı

1