Pazar12.05.2024

Said Ercan

Said Ercan haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Said Ercan Saidercan

The latest Tweets from Said Ercan saidercan. USMED Uluslararası Sosyal Medya Derneği Bşk . Founder sosyalmedyhaber ,Metin Yazarı,İstanbul Üniv.

Said Ercan

Said Ercan Resmi Bloğu. her geçen gün hızla büyümeye ve toplumun her alanını etkilemeye devam ediyor. Daha çok ileti… yorum yok. said.

Said Ercan

kendi deyimiyle sosyal medya danışmanı, internet yayıncısı ihl sözlük yöneticisi ex radyocu, ex şair. imis. ex sair tabi, eski britanya sairlerinden kim kaldi dimi?

Said Ercan

Said Ercan Facebook ta. Said Ercan ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl. Facebook insanlara paylaşma gücü vererek dünyanın daha.

Said Ercan

said ercan, zemheri edebiyat dergisinin kurucusudur kendisi, fikirleri çok hareketli olmasına karşın icraat konusunda çok zayıftır. diyorum ki -hiç edebiyat dergisi.

Said Ercan

Said Ercan adlı kullanıcının Türkiye LinkedIn deki profesyonel profilini görüntüleyin. LinkedIn, Said Ercan gibi profesyonellere, tavsiye edilen iş adayları , sektör.

Said Ercan

İşbirliği protokolü Türkiye Yeşilay Cemiyeti Başkanı Prof. Dr. İhsan Karaman ve USMED Başkanı Said Ercan tarafından Yeşilay Genel Merkezinde yapılan bir…

Said Ercan

Uluslararası Sosyal Medya Derneği Başkanı Sait Ercan, TRT Haber de son zamanlarda gündemden düşmeyen Taksim Meydanı nda ve Gezi.

İhl Sözlük Eşref Ziya Terzi Sanatta 20 Yıl Programı Said Ercan

Uluslarararası Sosyal Medya Derneği USMED Başkanı Said Ercan, TRT Haber ekranlarında Taksim Gezi Parkı olaylarında sosyal medyanın.

Usmed Genel Başkanı Said Ercan Gezi Parkı Olaylarında 300 Bin

View all of Said Ercan s Presentations. Said Ercan. Following Follow Processing… 5 SlideShares

'Sosyal Medya ve Algı Yönetimi' masaya yatırılacak

KÜLTÜR-SANAT

3075 Gün 19 Saat 13 dk. önce yayınlandı

Telefonu icat eden Alexander Graham Bell'in telefon fırçası

EĞİTİM

3344 Gün 7 Saat 1 dk. önce yayınlandı

1