Salı30.04.2024

Şahinbey Anıt Mezarı

Şahinbey Anıt Mezarı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Şahinbey Anıt Mezarı

Şahinbey in şehit düştüğü Elmalı Köprüsü nün yanıbaşındaki alan anıt mezar olarak düzenlenmiş, naaşı buraya defnedilmiştir. Şahinbey Anıt Mezarı.

Şahinbey Anıt Mezarı

Şahinbey Anıt Mezarı nda düzenlenen törene; Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, 5 inci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Cemalettin Doğan,.

Gaziantep Şahinbey Mezarı Başında Anıldı

19 dak. önce Şahinbey Anıt Mezarı nda düzenlenen törene; Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, 5 inci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Cemalettin Doğan,.

Vefa Vatan Borcudur Projesi

Proje kapsamında, Çanakkale gazisi olan Şehit Şahinbey in ve Karayılan ın anıt mezar ziyaretlerinin gerçekleştirilmesi, sınıf öğretmenleri ve okul rehber.

Şahinbey Anıt Mezarı

Turan daha önce yaptığı açıklamada, Bu anlamda Şahinbey anıt mezarıyla ilgili olarak çalışmalar devam ediyor. Ama çok sağlıklı bir şekilde.

Şahinbey Anıtı Ziyarete Kapatıldı

Gaziantep Gaziantep Şahinbey Anıtı Gaziantep Şahinbey in mezarı Tokurcum un 10 km. batısındaki Melek Köyü nde bulunmaktadır.

Gaziantep

anıtı, Kilis yolu üzerinde bulunan Şehit Şahinbey in mezarında ve Şıh Camii bahçesinde bulunan şehit Karayılan nın mezarı başında anma.

Şahinbey Belediyesi

Ekmeleddin İhsanoğlu 16 Temmuz da geliyor. Gaziantep e 7 Ağustos ta gelecek olan Başbakan ın ardından muhalefetin Cumhurbaşkanlığı seçimindeki çatı.

Şahinbey Anıt Mezar

5 Anma töreni Kilis yolu üzerindeki anıt mezarda saat 10.00 da başlayacak. Anma töreninde Şahinbey Müftüsü Musa İmamoğlu da şehitler için.

Belinay Demir, İstiklal Marşı'nı okurken ağladı

GENEL

3320 Gün 19 Saat 31 dk. önce yayınlandı

1