Cumartesi04.05.2024

Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri

Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan Film Gibi Operasyon

Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı ekipleri, İtalya ya kaçmak isteyen 333 Suriyeli kaçağı bindikleri ticari gemide film gibi bir.

Sahil Güvenlik Komutanlığı Ekipleri

5 ÇANAKKALE AA - Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, Gökçeada da 3 kişiyi, hastaneye ulaştırdı.Alınan bilgiye göre, Gökçeada da geçirdikleri.

Sahil Güvenlik Ekipleri 3 Hastanın İmdadına Yetişti

Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, Ege Denizi nde yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmaya çalışan aralarında kadın ve çocukların bulunduğu 36.

Sahil Güvenlik Komutanlığı Ekipleri

13:03 Ege Denizi ndeki Kaçak Operasyonları Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipler, Muğla açıklarında 55 kaçağı kurtardı, 3 kişinin arama çalışması ise sürüyor.

Son Dakika Sahil Güvenlik Komutanlığı Haberleri

Kaçak Göçmen Operasyonunda 18 Kişi Tutuklandı Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı ve Adana İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından insan.

Sahil Güvenlik Komutanlığı Haberleri

Muğla ve Aydın da 102 kaçak göçmen kurtarıldıSahil Güvenlik Komutanlığı na bağlı ekipler, 24-26 Şubat tarihlerinde Muğla ve Aydın açıklarında 102 kaçağı.

Sahil Guvenlik Komutanligi Haberleri

GündemÇanakkale Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, deniz yoluyla yurtdışına çıkmak isteyen 33 kaçak göçmeni Saroz körfezi açıklarında yakaladı.

Sahil Güvenlik

3 Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı ekiplerinin, jandarma ekipleriyle birlikte göçmen kaçakçılığı organizatörleri ne yönelik, Adana ve.

Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu 58 Gözaltı

Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, kaçak sığınmacılarla ilgili çalışmalarına 2015 yılında da devam ediyor. Bir istihbaratı değerlendiren ekipler,.

1