Pazartesi06.05.2024

Rusya doğalgazı

Rusya doğalgazı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Mavi Akım

Mavi Akım Gaz Boru Hattı nın açılışı için Türkiye de bir araya gelen Rusya Devlet Türkiye, İstanbul ve Çanakkale boğazları üzerinden taşınan Rus doğalgaz ve.

Rusya

Rusya Devlet Başkanı Putin in Türkiye ziyaretinde, doğalgaz hatlarının Bulgaristan yerine Türkiye den geçmesini öngören yeni proje öne çıktı.

Rusya Ukrayna'dan Geçen Tüm Doğalgazı Türkiye'ye

Rusya nın, Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı Maros Sefcovic e, Ukrayna üzerinden geçen tüm doğalgazı Türkiye ye kaydıracakları ve.

Enerji Enstitüsü

Rusya Başbakanı Dimitri Medvedev Perşembe günü, Ukrayna nın doğalgazı kestiği ayrılıkçıların yönetimindeki bölgelere Rusya nın doğalgaz tedarik.

Rusya

Rus doğalgazının fiyatı da ayrı bir engel oluşturuyor. İran dan sonra Rusya doğalgazı, Türkiye nin en pahalı ikinci doğalgaz kaynağı. Yeni boru.

Rusya Doğalgazı

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Türk mevkidaşı Recep Tayyip Erdoğan arasında gerçekleştirilen.

Rusya Doğalgazı Keserse Ne Olur?

Soğuk kış günlerinde Rusya Avrupa ve Ukrayna giden doğalgazın vanasını kaparsa ne olur?

Çin Ve Rusya'nın Doğalgaz Savaşı

3 Eski SSCB bünyesinde olduğu 1960 lı yılların sonunda Orta Asya-Merkez Rusya doğalgaz boru hattı üzerinden Rusya ya başlamış olduğu.

Dünyanın En Büyük Doğalgaz Üreticileri

Türkiye yaklaşık 27 milyar metreküp ile en çok doğalgazı Rusya dan ithal ediyor. İthal edilen doğalgaz miktarına bakıldığında Ruslara bağımlılık.

Putin Erdoğan'la Doğalgazı Görüştü

17 Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin in Basın Sözcüsü Dmitri Peskov, Ankara ve Moskova arasında doğalgaz fiyatları konusunda yapılan.

Doğalgaz ucuzlayacak mı?

EKONOMİ

3336 Gün 11 Saat 53 dk. önce yayınlandı

1