Cumartesi27.04.2024

rektör adayları listesi

rektör adayları listesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Rektör Adayları Listesi

İstanbul Üniversitesi Rektör Adayları Listesi Cumhurbaşkanlığında haberi ve daha fazla haberler için hemen tıklayın! En güncel haberler ve son.

Cumhuriyet Gazetesi

1 YÖK İstanbul Üniversitesi rektör adayalrı listesini Cumhurbaşkanlığı na gönderdi. Gönderilen listede 1. sırada Metmet Ak 2 .sırada Mehmet.

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü Aday Listesi Cumhurbaşkanı'na

1 YÖK, İstanbul Üniversitesi rektör adayları listesinde seçimi birinci sıradan kazanan Prof. Dr. Raşit Tükel e Cumhurbaşkanı na sunduğu listede.

Seçimde Birinci Listede İkinci Oldu

41 dak. önce Seçimde birinci, listede ikinci oldu haberi en güncel türkiye haberleri ve gelişmeleri GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ REKTÖR ADAYLARI. 1.

Üç Rektör Adayının İsmi Erdoğan'da... Yök İü Rektörü Olarak Kimi

3 dak. önce Rektörlük seçiminde 1202 oy alan Prof. Dr. Raşit Tükel ise listede ikinci sırada yer aldı. Şimdi gözler Erdoğan ın vereceği kararda.

İstanbul Üniversitesi Rektör Adayları Listesi Cumhurbaşkanlığı'nda

1 YÖK İstanbul Üniversitesi rektör adayalrı listesini Cumhurbaşkanlığı na gönderdi. Gönderilen listede 1. sırada Metmet Ak 2 .sırada Mehmet.

Yök 3 Üniversitede Rektör Adayları Listesini Değiştirdi

Yükseköğretim YÖK Genel Kurulu, 8 devlet üniversitesi için seçilen 3 er rektör adayının isimlerini Cumhurbaşkanlığı na sundu. Listede 3 üniversitenin rektör.

Köşk Ve Yök'ün Unuttuğu Üç Kadın Rektör Adayı

Listede 3 ü kadın 39 u erkek rektör adaylığı için yarıştı. Rektör atamalarında ilginç olan Erdoğan oy sıralamasında üçüncü sırada olan adayı rektör olarak atadı.

Yök Beş Üniversiteden Birinin Tercihini Yok Saydı

22 dak. önce YÖK ün önerdiği adaylar arasından seçtiği kişiyi rektör olarak atayacak. YÖK ün beş üniversite ile ilgili rektör adayları listesi şöyle:.

Yök 3 Üniversitede Rektör Adayları Listesini Değiştirdi

Yükseköğretim YÖK Genel Kurulu, 8 devlet üniversitesi için seçilen 3 er rektör adayının isimlerini Cumhurbaşkanlığı na sundu. Listede 3.

Rektör Adayları Belirlendi

Rektör adayları belirlendi. Yükseköğretim Dr. Haydar Yüksek de belirlenen 3 aday arasına giremedi. YÖK Genel REKTÖR ADAYLARININ TAM LİSTESİ

Erdoğan'ın Rektör Ataması En Çok Oy Alan 7 Rektör Adayı Açıkta

Böylece yedi üniversitedeki seçimlerde en çok oyu alan rektör adayı YÖK ün üniversitelerdeki listelerdeki sıralamayı koruyarak önerdiği altı.

Akit'ten Rektör Adayları Listesi Paralelci Masonik Ulusalcı Bizden

Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Hasan Karakaya, Manisa Celal Bayar Üniversitesi nde 30 Ekim Perşembe günü yapılacak.

Yök'ten Rektör Listesine Ayar! Haberi

11 dak. önce YÖK, İstanbul Üniversitesi ndeki rektörlük seçimleri sonrası oluşan listeye müdahale etti. İlk sıradaki aday, Beştepe ye ikinci olarak gönderildi.

Rektor Adaylari Haberleri Ve Rektor Adaylari Gelişmeleri

YÖK 3 üniversitede rektör adayları listesini değiştirdi rektör adayları Haberleri - Üniversitelerde yapılan seçimlerde belirlenen rektör adaylarının isimleri.

Prof. Dr. Yücel Acer

Prof. Dr. Yücel ACER, ÇOMÜ 2015-2019 DÖNEMİ Rektör ADAYI - Yeni Bir Üniversite, Adalet ve Liyakat.

Bilecik Üniversitesi Rektör Adayları

BILECIK UNIVERSITESI REKTOR ADAYLARIBilecik Universitesi rektorluk gönderilen 3 kişilik sıralama listesi için 5 üniversiteden 27 rektör adayıyla yüz.

Yök Şaşırttı!...birinci Olan Rektör Adayı Yök'ün Listesine

Geçtiğimiz hafta Gaziosmanpaşa Üniversitesi nde GOPÜ yapılan rektörlük seçimi sonunda 37 oyla ilk sırada yer alan Meslek Yüksek Okul Müdürü Prof.

Prof. Dr. Cavit Bırcan .. Adnan Menderes Üniversitesi Rektör Adayı

Adnan Menderes Üniversitesi Rektör Adayı Prof. Dr. Cavit Bircan a ait kişisel web sitesi. Personal web site of Prof. Dr.Cavit Bircan, Rector candidate.

Erdoğan'ın Önüne Giden Rektör Adayları Listesi Böyle Şekillendi

Kurul, 14 üniversiteyle ilgili rektör adayı listesini bu toplantıda şekillendirip Erdoğan a iletti. Erdoğan ın rektör olarak seçtiği isimlerin listesi bugün Resmi.

YÖK rektör adayları listesi

GENEL

3325 Gün 22 Saat 10 dk. önce yayınlandı

1