Cumartesi27.04.2024

reform paketi

reform paketi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

İç Güvenlik Reform Paketi Tbmm'de

Kamuoyunda İç Güvenlik Paketi olarak bilinen Polis Vazife ve Salahiyet Kanunu ile Bazı Kanun ve KHK larda değişiklik yapan tasarı, TBMM.

Reform Paketi

AB Parlamentosu Başkanı Martin Schulz da kısa bir süre içinde uzlaşma sağlanacağını tahmin ettiğini belirtti. Schulz, İtalyan La Repubblica.

Yapısal Reform Paketi Hazırlanıyor

Orta vadeli programı açıklayan ekonomi yönetiminden bir de yapısal reform paketi müjdesi geldi. Paketi Başbakan Ahmet Davutoğlu tüm dünya kamuoyuyla .

Reform Paketi İçin Geri Sayım

Yunanistan ın, reform paketini en geç pazartesi günü sunması bekleniyor. Yunanistan hükümet sözcüsü Gabriel Sakellaridis reform paketinin.

Euro Bölgesi Yunanistan'ın Reform Paketini Onayladı

5 Euro Bölgesi Atina nın sunduğu reform paketini onayladı ve 28 Şubat ta sonlanacak olan yardım paketinin süresinin 4 ay daha uzatılmasına.

Yapısal Reform Paketi Ekonomide Tarihi Kararlar Haberi

Yapısal Dönüşüm Paketi açıklandı Davutoğlu nun yaptığı son dakika açıklamalarına göre ekonomi yönetimi sil baştan değişiyor.

Başbakan Reform Paketi Açıkladı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türkiye ekonomisinde dönüşümün önünü açacak yeni reform paketini açıkladı. 1350 eylem planı çerçevesinde.

Davutoğlu'ndan İç Güvenlik Reformu Paketi Vurgusu

5 Ahmet Davutoğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. Davutoğlu, görüşmeleri ertelenen İç Güvenlik Reformu Paketi nin çıkacağını vurguladı.

İç Güvenlik Reform Tasarısı Meclise Sevk Olundu

Kamuoyunda İç Güvenlik Reformu Paketi olarak adlandırılan kanun tasarısı, Polis Vazife ve Salahiyet Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde.

Yunan Hükümetinden Reform Paketi Açıklaması

5 Yunanistan Hükümet Sözcüsü Sakillaridis: Reform paketi bağlayıcı değil. Pakette yer alan birçok konu sonradan müdahale edilebilecek şekilde.

64. hükümet programında yeni anayasa ve reform başlıkları dikkat çekti

POLİTİKA

3075 Gün 14 Saat 32 dk. önce yayınlandı

TÜSİAD hükümetten hukuk reformu talep ettti

EKONOMİ

3075 Gün 17 Saat 24 dk. önce yayınlandı

Yargıda yapılan değişiklikler

POLİTİKA

3297 Gün 19 Saat 1 dk. önce yayınlandı

Yunan Bakan'dan reform paketi açıklaması

DÜNYA

3319 Gün 16 Saat 37 dk. önce yayınlandı

1