Pazartesi20.05.2024

Rafet Sezen

Rafet Sezen haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Rafet Sezen

Kendi kooperatifinde Edirneli Üretici Ortakları tarafından delege seçilemeyen aynı zamanda AK Parti İl Başkan ı da Olan Rafet Sezen in.

Kırbiç; Rafet Sezen Seçim Kaybederek Üst Birliğe

haberleri, son dakika RAFET SEZEN haber ve gelişmeleri burada. Edirne nin, Kadınlar Türkiye Güreş Şampiyonası ndaki Başarısı.

Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanlığına Yeniden Rafet Sezen

5 Edirneli üretici ortaklarının desteğini alamayıp delege olamayan AK Parti İl Başkanı Rafet Sezen bu seferde yasalardaki boşluktan.

İşte Gerçek Rafet Sezen Bu!!!

AK Parti Edirne İl Kongresi nin dünkü seçiminde, Rafet Sezen yeniden İl Başkanı seçilirken, tek liste ile yapılan seçimde, İl Büyük Kongre.

Ak Parti'nin 5. Olağan İl Kongresi'nden Rafet Sezen Yeniden İl

Av. Koray Uymaz,Şemsettin Emir ve Rafet Sezen gibi üç ismin öne çıktığı il başkanlığı yarışında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yeni görevi Rafet Sezen e .

Sezen Görevim Devam Edecek

AK Parti Edirne İl Başkanı Rafet Sezen, 23-24 Aralık tarihlerinde, Edirne de tarihi günlerin yaşandığını söyledi. Başbakan Ahmet Davutoğlu ve.

Ak Parti Edirne İl Başkanı Rafet Sezen

Trakya Birlik te seçimli olağan genel kurulda sandık başına giden delegeler, Yönetim Kurulu Başkanlığı na yeniden Rafet Sezen i getirdi.

Trakya Birlik'te Rafet Sezen Yeniden Başkan Seçildi

Önce Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanlığını, ardından da Ak Parti İl Başkanlığını yeniden el de eden Rafet Sezen i tebrik ediyorum ve bu iki.

Bülent Arınç'ın Ak parti Edirne milletvekili aday adayları yorumu

POLİTİKA

3342 Gün 16 Saat 34 dk. önce yayınlandı

1