Pazar28.04.2024

PYD ve PKK ile işbirliği

PYD ve PKK ile işbirliği haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Pyd Ve Pkk İle İşbirliği

Genelkurmay: TSK ile PYD/PKK işbirliği iddiası gerçek dışı haberi için hemen tıklayın! Güncel haberler ve son gelişmeler Hürriyet GÜNDEM.

Genelkurmay Tsk İle Pyd/pkk İşbirliği İddiası Gerçek Dışı Haberi Ve

30 dak. önce Genelkurmay: Tsk İle Pyd/pkk İşbirliği İddiası Gerçek Dışı haberi ve daha fazla haberler için hemen tıklayın! En güncel haberler ve son dakika.

Tsk'dan Pyd/pkk İle İşbirliği Haberlerine Yalanlama Ve

50 dak. önce ANKARA CİHAN- Genelkurmay Başkanlığı, bazı basın yayın organlarında yer alan; teröristbaşının Eşme Ruhu açıklamasına atfen, Süleyman.

Esed

PKK nin Suriye de kurduğu paravan örgüt PYD, Esad rejiminin bekçiliğini, tetikçiliğini PYD göstermelik Esed rejimine karşı olduğunu bildirse de bu işbirliğinin.

Genelkurmay Başkanlığından Yapılan Açıklamada 'tsk İle Pyd/pkk'

43 dak. önce Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, TSK ile PYD/PKK nın işbirliği yaptığı na yönelik haberlerin tamamen gerçek dışı olduğu.

Pyd

48 dak. önce Genelkurmay dan PYD-PKK işbirliği iddiaları ile ilgili açıklama geldi.

Barzani Pkk Ve Pyd Tekelci Davranıyor

PKK ve PYD ise tekelci davranıyor ve her şeyi kendileri belirlemek istiyor dedi. PYD yi Beşşar Esed yönetimiyle işbirliği yapmakla ve diğer Kürt gruplara faaliyet .

'pkk Ve Esad İşbirliği Yapıyor'

Raporda PKK nın Suriye deki kolu PYD nin Türkiye yi Esad rejiminden daha büyük bir düşman olarak nitelediği, Murat Karayılan ın Esad.

Nur Bostancıoğlu

Türk milletinin AKP-PKK-PYD kuşatmasından zaferle çıkacağı günler yakındır. Tayyip gittiğinde bu fırsatçı hainlerin hepsi dağılacaktır. Bırakın şimdilerde.

Tsk'dan Pyd/pkk İle İşbirliği Haberlerine Yalanlama

49 dak. önce TSK dan, PYD/PKK ile işbirliği haberlerine yalanlama ve kınama. ANKARA CİHAN- Genelkurmay Başkanlığı, bazı basın yayın organlarında.

Abd Pyd İle İlişki Kurmaya Mı Hazırlanıyor? Doç. Dr. M. Akif Okur

ABD kınama mesajında, aslında PKK nın Suriye deki uzantısı olan PYD ile siyasi bir müddet çatışan PYD ise, seküler özelliklerini vurgulayarak Batı nın işbirliği.

Tsk Pkk İle İşbirliği Yok

51 dak. önce TSK: PYD-PKK ile işbirliği iddiaları tamamen gerçek dışıdır.

Tsk'dan Pyd/ Terör Örgütü Pkk İle İşbirliği Haberlerine Yalanlama

43 dak. önce ANKARA CİHAN- Genelkurmay Başkanlığı, bazı basın yayın organlarında bulunan ; teröristbaşının Eşme Ruhu açıklamasına atfen,.

Müyesser Yıldız Yazdı Şah Fırat Değil...

TSK ve MİT işbirliğiyle Süleyman Şah Türbesi ne dün gece düzenlenen -Ayn el Arap ta sadece PYD-PKK lıların kaldığını bizzat iktidar yetkilileri açıkladı.

Tsk'dan 'eşme Ruhu' Açıklaması Pkk İle İşbirliği İddiası Gerçek

11 dak. önce Türk Silahlı Kuvvetleri, Süleyman Şah operasyonunda PKK/PYD ile işbirliği yapıldığı iddialarını sert bir dille yalanladı.

Tsk'dan Pyd/pkk İle İşbirliği Haberlerine Yalanlama

Tsk dan, Pyd/pkk İle İşbirliği Haberlerine Yalanlama Ve Kınama. Genelkurmay Başkanlığı, bazı basın yayın organlarında yer alan; teröristbaşının Eşme Ruhu .

İki Eski Düşman Nasıl Dost Oldu? Pjak/pkk/pyd İle İran

Duyuruyu PJAK/PKK/PYD nin resmi yayın organı ANF Ajans açıkladı. olduğu ve sert bir şekilde cezalandırdığı bu örgüte İran kardeş olup işbirliği yaptı. İşte bu .

Dün Esed'le İşbirliği Yapanlar Pyd

Dün Esed le işbirliği yapanlar pyd-pkk bir taraftan Türkiye den medet umarken, öbür taraftan yakıp yıkıyor. Niyetleri asla üzüm yemek olmadı.

Genelkurmay'dan Flaş Açıklamatsk İle Pyd/pkk'nın İşbirliği Yaptığı

35 dak. önce Genelkurmay Başkanlığından, TSK ile PYD/PKK nın işbirliği yaptığı iddialarının tamamen gerçek dışı olduğu belirtilerek, TSK, iç siyasi.

Fikret Akfırat

ABD ile PKK arasında geçmiş dönemlerdeki örtülü görüşmelerle sürdürülen ittifak durumu artık açık işbirliğine dönüştü. BİZ HAVADAN PYD KARADAN .

Genelkurmay'dan TSK ile PYD işbirliği açıklaması

GENEL

3323 Gün 17 Saat 19 dk. önce yayınlandı

1