Salı30.04.2024

profesyonel hakemlik

profesyonel hakemlik haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Profesyonel Hakemlik

Türkiye Futbol Federasyonu uzun yıllardır gündeme getirilen profesyonel hakemlik konusunda dev bir adım attı.

Tff Profesyonel Hakemliği Başlattı

17 dak. önce TFF profesyonel hakemliği başlattı haberi için hemen tıklayın! Güncel haberler ve son gelişmeler Hürriyet Futbol sayfasında!

Türk Futbolunda Devrim Gibi Niteliğinde Karar!

Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu, Cüneyt Çakır, Türk futbolunda yeni bir devrim gerçekleşti ve profesyonel hakemlik.

Yeni Profesyonel Hakemler Köşeyi Döndü

TFF nin profesyonel sözleşme imzaladığı üst klasman futbol hakemleri Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus, Hüseyin Göcek, Ali Palabıyık, Barış Şimşek.

Profesyonel Hakemlik

ülkemizde paraya endeksli olan hakemlik tipi. şampiyonluk yarışı erken mi bitiyor ? 2. yi iddialı konumda tutmak için abidik gubidik kararlar ver, puan farkı.

Merkez Hakem Kurulu Tff

Bölgesel Hakem Kurulu başkanları, kendi bölgeleriyle ilgili dosyalarda, oy veremezler. c Profesyonel hakem kadrosuna alınacak veya kadrodan çıkartılacak.

Profesyonel Hakemlik Geliyor

4 Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkanvekili Yardımcı, hakem ücretlerinin iyileştirildiğini belirterek, Hedef, uzun vadede profesyonel hakemliğe.

Hakemler Artık Yarı Profesyonel Olacak

Hakemler artık yarı profesyonel olacak. Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu, hakemlerin daha iyi şartlarda görev yapabilmesi için.

Ada'da Profesyonel Hakemlik Dönemi

Futbol sahalarında, kimi zaman futbolculardan, teknik adamlardan ve kulüp yöneticilerinden daha fazla göze batan ve yönetimleri sıkça eleştirilen hakemlerin.

Profesyonel Hakemlik Haberleri

Profesyonel Hakemlik Haberleri - Rota haber - Güncel Haber - Haber - En Son Haber - İnternet Haber - Sıcak haber - Yerel Haberler - Spor Haberleri.

TFF profesyonel hakemlik uygulaması başladı

SPOR

3316 Gün 10 Saat 22 dk. önce yayınlandı

1