Pazar19.05.2024

Prof. Dr. Turan Batar

Prof. Dr. Turan Batar haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

İdari Personel

İdari Personel. Prof.Dr. Turan BATAR Dekan - Makina Mühendisliği Prof.Dr. Özlem ERKARSLAN Mimarlık Bölümü Bölüm Başkanı - Dekan Yardımcısı Mimarlık.

Administrative Staff

Turan BATAR Dean - Mechanical Engineering. Email : turan.batargediz.edu.tr Prof.Dr. Özlem ERKARSLAN Head of the Department to Architecture.

Prof. Dr. Turan Batar

PROF.DR. TURAN BATAR. MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MADEN MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ CEVHER HAZIRLAMA ANABİLİM DALI.

Prof. Dr. Turan Batar

prof. dr. turan batar haberi, prof. dr. turan batar haberleri, prof. dr. turan batar hakkında haberler, prof. dr. turan batar son dakika, prof. dr. turan batar, haber.

Prof. Dr. Turan Batar

Dekan Prof. Dr. Turan Batar, Bor madenini Türkiye nin ham halde sattığını, Amerika nın bu madeni işleyerek çok fazla par.. Abant İzzet Baysal ın Rektörü Güven.

Prof

Akademisyenler, gündemin ilk sırasına oturan İmralı Heyeti ve hükümet yetkililerinin yaptığı ortak açıklamayı değerlendirmeyi sürdürüyor. Prof. Dr. Mithat Sancar.

Prof. Dr. Turan Batar

İZMİR deki Gediz Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Batar, Türkiye nin, dünya rezervinin yüzde 72 sine.

Bor Yabancıya Kazandırıyor

-Gediz Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi ne Prof. Dr. Turan Batar,. - İstanbul Arel Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi ne Prof.

Yök 5 Dekan Ataması Yaptı

Milliyet Haber7 Mynet Haber En Son Haber İnternet Haber Haber Türk Dekan Prof. Dr. Turan Batar, Bor madenini Türkiye nin ham halde sattığını söyledi.

Prof. Dr. Turan Batar

Gediz Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Batar da İbrahim Can Görgülü yü kutladı.Prof. Dr. Batar geleceğin bilim insanlarını.

Cern'de Bir Türk Genci!

19 Gediz Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Turan Batar , ülkemize ve insanlığa yeni teknolojiler kazandırmayı.

Türkçe Konuşan İnsansı Robotlar Papatya Ve Lale Haberi Ve Son

Türkiye nin çözümsüzlüğünün temelinde mutlakçılığın oluşturduğu duvarların yattığını dile getiren Prof. Dr. Hüsnü Erkan, Bugün Türkiye nin gelecek vizyonu.

Prof. Dr. Turan Batar

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Batar, bu başarının mimarı olarak Gediz Üniversitesi Proje Koordinasyon Ofisi ndeki.

Doğa Dostu Çevreci Enerjide Ses Getirecek Çalışma

15 Gediz Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Batar, Türkiye ye ve insanlığa yeni teknolojiler kazandırmayı.

Türkçe Konuşan Robot

20 Gediz Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Batar, ülkeye ve insanlığa yeni teknolojiler kazandırmayı.

Yapacakları Robotlar Üniversitelerinde Çalışacak

Prof. Dr. Ata AKÇİL. Süleyman Demirel Üniversitesi. Prof. Dr. Turan BATAR. Dokuz Eylül Üniversitesi. Prof. Dr. M. Ümit ATALAY. Orta Doğu Teknik Üniversitesi.

Madencilik

19 Gediz Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Batar, Türkiye ye ve insanlığa yeni teknolojiler kazandırmayı.

Üniversitelilerden Türkçe Konuşan Robot

Editörler ve Kurullar. Prof. Dr. Turan BATAR. Prof. Dr. Turan BATAR Posta Dokuz Eylül Üniversitesi, Türkiye.

Editörler Ve Kurullar

Bor u Biz Çıkartıyoruz, Parayı ABD Kazanıyor

İzmir Gediz Üniversitesi Türkçe konuşan robot projesi

BİLİM VE TEKNOLOJİ

3343 Gün 9 Saat 11 dk. önce yayınlandı

1