Pazartesi06.05.2024

Prof. Dr. Sait Alan

Prof. Dr. Sait Alan haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Prof.dr.sait Alan Sait_Alan

The latest Tweets from Prof.Dr.Sait ALAN sait_alan. Dicle Üniversitesi Hastaneler Başhekimi, D.Ü.Tıp Fakültesi Kardiyoloji AD.Başkanı. Diyarbakır.

Sait Alan Haberleri

Sait Alan haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler. Sait Alan kimdir, hayatı ve biyografisi. Prof. Dr. Alan: Hasta Göçünü Tersine Çevirdik.

Prof. Dr. Sait Alan

Prof. Dr. Sait Alan haberleri ve son dakika gelişmeleri için tıklayın! Prof. Dr. Sait Alan ile ilgili en son ve en güncel haber akışı Sabah ta.

Prof. Dr. Sait Alan Haberleri

2012 yılının ilk sohbet toplantısını Tıp Fakültesi 6. sınıf öğrenicileri ile intörler yapan Başhekimi Prof. Dr. Sait Alan, ikinci sohbet toplantısını hastane kliniklerinde.

Başhekim Prof.dr.sait Alan Personele Tavsiyelerde Bulundu

Prof. Dr. Sait Alan hakkında bilgi ve randevu almak için tıklayın. Gerçek hastalar tarafından girilmiş 0 adet değerlendirme ile, 1358 hasta tarafından incelenmiş.

Prof. Dr. Sait Alan

dicle üniversitesi dü hastaneleri başhekimi prof. dr. sait alan haberi, dicle üniversitesi dü hastaneleri başhekimi prof. dr. sait alan haberleri, dicle üniversitesi.

Prof Dr Sait Alan

dü hastaneler başhekimi prof. dr. sait alan haberi, dü hastaneler başhekimi prof. dr. sait alan haberleri, dü hastaneler başhekimi prof. dr. sait.

Dü Hastaneler Başhekimi Prof. Dr. Sait Alan

Dicle Üniversitesi Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Sait Alan, Hastanelerden sorumlu Müdür yardımcısı Mehmet Yılmaz, Hastaneler Basın-Yayın.

Prof. Dr. Sait Alan Basınla Buluştu

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi nden Prof. Dr. Sait Alan, turşunun içerdiği yüksek tuz miktarı nedeniyle mide kanserineyol açtığını kaydetti.

Diyarbakır'da domuz gribi hastası

SAĞLIK

3316 Gün 6 Saat 4 dk. önce yayınlandı

1