Pazartesi20.05.2024

Prof. Dr. Alihan Gürkan

Prof. Dr. Alihan Gürkan haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Prof. Dr. Alihan Gürkan

Prof. Dr. Alihan GÜRKAN, Genel Cerrahi Bölüm Başkanı. Memorial Antalya Hastanesi nde hizmet vermektedir. Randevu İçin: 444 7 888.

Prof. Dr. Alihan Gürkan

Prof. Dr. Alihan Gürkan, Antalya. 813 beğenme · 3 kişi bunun hakkında konuşuyor. Memorial Sağlık Grubu Antalya Genel Cerrahi Bölüm Başkanı.

Prof. Dr. Alihan Gürkan

4 Türkiye nin en başarılı organ nakli cerrahlarından Prof. Dr. Alihan Gürkan, 2010 yılında Akdeniz Üniversitesi nden İstanbul a transfer olmuştu.

Onkolojide Yeni Çare Merkezi Antalya Oldu

Vücut Kitle Endeksi Çıktı, Mertlik Bozuldu Memorial Sağlık Grubu Antalya Genel Cerrahi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Alihan Gürkan, obezitenin estetik bir problem.

Alihan Gürkan Haberleri

12:35 Obezite Yalnızca Estetik Sorun Değil Memorial Antalya Hastanesi Genel Cerrahi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Alihan Gürkan, obezitenin estetik bir problem.

Son Dakika Alihan Gürkan Haberleri

Antalya da özel bir hastanenin Genel Cerrahi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Alihan Gürkan, Türkiye de her yıl 150 bin kişinin kanser hastası.

Prof. Dr. Alihan Gürkan

prof. dr. alihan gürkan ile ilgili tüm haberler. Prof. Dr. Alihan Gürkan, her obezite hastasının ameliyat adayı olmadığını belirtti middot; Sağlık 22.12.2014. Türkiye de.

Obezite kanser ilişkisi

SAĞLIK

3326 Gün 21 Saat 37 dk. önce yayınlandı

1