Pazartesi06.05.2024

Polis Teşkilatı

Polis Teşkilatı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Emniyet Genel Müdürlüğü Egm

Teşkilat Yapısı middot; Organizasyon Yapısı middot; Görevler middot; Tarihçe middot; Misyonumuz- Duyurular; Mesajlar; Personel Haberleri; İllerden Haberler; Ödüller; Polis Bülteni .

Emniyet Genel Müdürlüğü

[değiştir | kaynağı değiştir]. Merkeze bağlı taşra teşkilatı. Polis Akademisi Başkanlığı middot; Polis Meslek Yüksek Okulu.

Polis

1829 yılında kurulmuş olan dünyanın modern anlamda ilk polis teşkilatlarından birisidir.

Polis Teşkilatı

ERZURUM AA - Vali Ahmet Altıparmak, Türk Polis Teşkilatının 170. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.Altıparmak, mesajında.

Polis Teşkilatı

The latest Tweets from Türk Polis Teşkilatı EmniyetGM. Emniyet Genel Müdürlüğü Resmî Twitter Hesabıdır.İhbarlarınız için: 155 veya http://t.co/ H3cVrcyeY9.

Türk Polis Teşkilatı Emniyetgm

Jandarma ve hususi zabıta teşkilatı kendi kanunlarına ve emniyet teşkilatı bu kanun Polis teşkilatı yapılmıyan yerlerde teşkilat yapılıncaya kadar adli polis.

Emniyet Teşkilatı Kanunu

10 Nisan 1845 tarihinde yayınlanan Polis Nizamnamesi ile ilk defa POLİS adı verilen bir zabıta teşkilatı kuruldu. Zabıta kuruluşlarının birleştirilmesi amacıyla.

Emniyet Teşkilatı

Sevgili eşim ve ağabeyiminin nezdinde mensubu oldukları polis teşkilatında yer alan tüm polislerimizin polis bayramı kutlu olsun.Toplum olarak sizlere çok şey.

Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Günü 10 Nisan

çapında federal polis ile eyalet polisleri arasında ve eyalet polislerinin kendi Anahtar Kelimeler: Federal Almanya Kamu Yönetimi, Alman Polis Teşkilatı.

Şehit Polisler Fatih Kılbeyiçin ve Tanju Sakarya'nın cenaze töreni

GENEL

3172 Gün 18 Saat 33 dk. önce yayınlandı

Bursa İnegöl'de polise 170. yıl şakası

GENEL

3313 Gün 19 Saat 41 dk. önce yayınlandı

Polis Günü etkinlikleri iptal edildi

GENEL

3320 Gün 17 Saat 4 dk. önce yayınlandı

Hakkari'de polisten halka kavurma, pilav ve ayran ikramı

GENEL

3320 Gün 17 Saat 25 dk. önce yayınlandı

1