Pazartesi06.05.2024

Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi

Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Piazza Avm

Piazza Alışveriş Merkezi nin websitesine hoş geldiniz. Sitemiz üzerinden AVM ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Piazza Avm

karadeniz in en büyük avm si olarak samsun da bugün açıldı. lovelet faciasından ki içinde starbucks yok, bu büyük eksiği kapadığı için teşekkürler piazza.

Piazza Alışveriş Ve Yaşam Merkezi

Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi. 99.402 beğenme · 6.804 kişi bunun hakkında konuşuyor. Bölgelerinin en büyük alışveriş ve yaşam merkezleri.

Piazza Avm

Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi. 98.552 beğenme · 8.534 kişi bunun hakkında konuşuyor. Bölgelerinin en büyük alışveriş ve yaşam merkezleri.

Piazza Alışveriş Ve Yaşam Merkezi

Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi. 98668 likes · 6793 talking about this. Bölgelerinin en büyük alışveriş ve yaşam merkezleri.

Piazza Alışveriş Ve Yaşam Merkezi

Nisan 2013 te açılan AVM, 36.029 m2 arsa alanına ve 48.644 m2 BKA ya sahiptir. Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi nde tanınmış markaların mağazaları,.

Piazza Alışveriş Ve Yaşam Merkezi

Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi ve Anemon Otel projesi, RGY nin Piazza markası adı altına gerçekleştirdiği ilk alışveriş merkezidir. Mart 2013 te açılan AVM.

Kahramanmaraş Piazza Alışveriş Merkezi

Bir yıl önce dünyanın modasını, tatlarını ve eğlencesini Şanlıurfa halkının ayağına getiren Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, ilk yaş gününü sevilen sanatçı.

Samsun Piazza Alışveriş Merkezi Ve Anemon Otel

SAMSUN HABER - Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi AVM sömestri etkinlikleri kapsamında çocuklar hayalindeki tatil resmini bir mağazanın.

Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi moda haftası

GENEL

3263 Gün 11 Saat 20 dk. önce yayınlandı

1