Pazar19.05.2024

Pelit Meydanı Mahallesi

Pelit Meydanı Mahallesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Pelit Meydan Caddesi Nerede Haritası Yakutiye Erzurum

Pelit Meydan Caddesi Nerede Pelit Meydan Cd Yakutiye ilçesi ve Erzurum ilinde yer alır, Pelit Meydan Caddesi haritası Gez Mahallesi Muhtarlığı, 476 Metre.

Erzurum Yakutiye Bakırcı Mahallesi Pelit Meydanı

ERZURUM YAKUTİYE BAKIRCI MAHALLESİ PELİT MEYDANI CADDESİHaritası ,ERZURUM YAKUTİYE BAKIRCI MAHALLESİ PELİT MEYDANI CADDESİUydu.

Adres Detay

Pelit Meydan Caddesi -Erzurum Merkez Ayazpasa Haritası, Pelit Meydan Caddesi nerede ve nasıl gidilir yakın adresler uzaklıklar, Koordinat Rakım ve Mahallesi.

Pelit Meydanı Kaldırımları Yenileniyor

Yakutiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Pelit Meydanı semtinde cadde ve mahallede çalışmaların sürdüğünü hatırlatarak İlçemizin.

Pelit Meydanı Caddesi Tarifi

Pelit Meydanı Caddesi haritası ve yakın cadde ve sokak listesi. Pelit Meydanı Caddesi Topçuoğlu Mahallesi Sokak ve Caddeleri; 1.Karanfil Sokak middot; 1.

Çavdaroğlu Ticaret

Çavdaroğlu Ticaret Adres:Gürcükapı Pelit Meydanı Vakıfbank Yanı No:4/B Telefon Numaraları. Osman Bektaş Mah. Özceylan Yapı Koop.Altı No:6 Kayakyolu.

Şok Yakutiye

Yakutiye-Erzurum Ayazpaşa Mah. Pelit Meydanı Cad. No:23 ŞOK şubelerinin güncel açılış saatleri, en yeni broşürleri ve indirimleri mikunu.tr de.

Cover Photos

PELİT MEYDANI TOPÇU OĞLU MAH. OPET PETROL KARŞISI ERZURUM İŞ MERKEZİ ZEMİN KAT NO :5 YAKUTİYE ERZURUM 0 442 235 55 03.

Korkut Pelit Meydanı Esnafıyla Biraraya Geldi

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Pelit Meydanı semti esnafıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Erzurum 3. Noteri Adres Ve Harita Bilgileri

2. Adres : Ayazpaşa Mahallesi Pelit Meydanı Caddesi No:19. Ayazpaşa Mah. / Mumcu / Yakutiye / Erzurum. Tel : 0442 2344422. Harita Verileri.

Erzurum Yakutiye'de restorana silahlı saldırı

ASAYİŞ

3324 Gün 2 Saat 45 dk. önce yayınlandı

1