Cumartesi18.05.2024

Pedro Franco

Pedro Franco haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Pedro Franco

Pedro Franco ist ein Fußballspieler aus Kolombya, 1991-04-23 burda Bogotá, Kolombya. Pedro Franco spielt bei Beşiktaş JK.

Pedro Franco

Pedro Camilo Franco Ulloa d. 23 Nisan 1991, Bogotá, Stoper ve Defansif orta saha mevkinde forma giyen Kolombiya doğumlu Kolombiyalı futbolcu.

Pedro Franco

beşiktaş, güney amerika nın en iyi savunmacılarından pedro franco yu istanbul a getiriyor. millonarios un kilit isimlerinden olan 22 yaşındaki.

Pedro Camilo Franco

Fanatik in haberine göre; UEFA Avrupa Ligi nde Club Brugge le oynanan rövanş maçındaki etkisiz görüntüsü sebebiyle Slaven Bilictarafından.

Pedro Franco

Pedro Camilo Franco Ulloa Kolombiya Beşiktaş maçları, transferleri, Pedro Camilo Franco Ulloa Beşiktaş maç istatistikleri, Pedro Camilo Franco Ulloa ile ilgili.

Pedro Franco Beşiktaş Mackolik

22 Fenerbahçe derbisinde kulübeye çekilen Pedro Franco, resmen hayata küstü.

Pedro Franco Hayata Küstü

Gençlerbirliği deplasmanından 3 puanla dönen Beşiktaş, Pedro Franco yu kaybetti. Kolombiyalı futbolcu, maçın son anlarında gördüğü kırmızı.

Beşiktaş Pedro Franco'yu Kaybetti

Pedro Franco, Beşiktaş takımınında Defans pozisyonunda görev yapmaktadır. Pedro Franco, 23/04/1991 tarihinde doğmuştur.

Pedro Franco Haberleri

Beşiktaş ın KOlombiyalı savunma oyuncusu Pedro Franco, bu sezon 3 kez kırmızı da giymeye başlayan 23 yaşındaki Pedro Franco ya Porto kulübü talip oldu.

Pedro Franco Haberleri

They said he is fast but every pacey player outpaced him.Pedro Franco better than Semih definitely. Semih Kaya is just brave and fearless. He is not a good cb .

Pedro Franco

2013/2014 Kasımpaşa-Beşiktaş dakika 34 gol Pedro Franco.

2013/2014 Kasımpaşa

Beşiktaş ta 21 oyuncu derbi galibiyetine hasret! pedro franco Haberleri - Spor Toto Süper Lig in 25. haftasında oynanan maçta Fenerbahçe ye 1-0 mağlup olan .

Pedro Franco Haberleri Ve Pedro Franco Gelişmeleri

13 Fenerbahçe derbisinde kulübeye çekilen Pedro Franco, resmen hayata küstü.

Pedro Franco Hayata Küstü

Pedro Franco haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler. Pedro Franco kimdir, hayatı ve biyografisi. Beşiktaş-Kayseri Erciyesspor Maçının Ardından.

Pedro Franco Haberleri

Pedro Franco ile ilgili kişisel bilgilere ve güncel haberlere ulaşabileceğiniz Fotomaç futbol servisi özel sayfası.

Pedro Franco İle İlgili Tüm Haberler

Pedro Franco 78 In Game Stats, Comments and Reviews for FIFA 15 Ultimate Team FUT. Join the discussion or compare with others!

Pedro Franco Fıfa 15

Pedro Franco haberleri ve son dakika gelişmeleri için tıklayın! Pedro Franco ile ilgili en son ve en güncel haber akışı Sabah ta.

Pedro Franco Haberleri

Pedro Franco haberlerini mi aramıştınız? Pedro Franco hakkındakı son dakika gelişmeleri ve Pedro Franco ile ilgili tüm haberler Radikal de!

Pedro Franco Haberleri Son Dakika Pedro Franco Gelişmeleri

3537 Pedro Franco! haberi için hemen tıklayın! Güncel haberler ve son gelişmeler Hürriyet Futbol sayfasında!

3537 Pedro Franco!

PEDRO CAMILO FRANCO ULLOA - Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi - Milli Takımlar, Spor Toto Süper Lig, Puan cetveli, Fikstür, Bankasya 1.

Pedro Camılo Franco Ulloa

Pedro Franco Doğum Tarihi: 23 Nisan 1991. Doğum Yeri: Kolombiya Kulübü: Millonarios Pozisyon: Stoper, Süpürücü, Ön Libero Başarıları:.

Pedro Franco

Beşiktaş ın Kolombiyalı stoperi Pedro Franco nun kırmızı kart nedeniyle kaç maç Pedro Franco, milli maçlarda ortaya koydukları başarılı performansla büyük.

Pedro Franco Haberleri

pedro franco haberleri, güncel pedro franco haber ve fotoğrafları ile en yeni pedro franco gelişmeleri burada.pedro franco hakkında en son ve en doğru haberler.

Pedro Franco Hakkında Haberler

Pedro Franco. 5.012 beğenme · 18 kişi bunun hakkında konuşuyor. Pedro Franco - Beşiktaş.

Pedro Franco

5 Beşiktaş ın genç stoperi Pedro Franco ya Portekiz den talip çıktı transfer edilen Pedro, Beşiktaş ın ilk 11 inde değişilmezlerden biri olmuştu.

Pedro Franco Porto Talip Oldu

pedro franco: beşiktaş ın ön sözleşme yaptığı söylenen defans oyuncusu. 1991 doğumlu ve kolombiyalı bir arkadaşmış. tam ismi pedro camilo franco ulloa.

Pedro Franco

Pedro Franco is a yogi, Physical Education Professional Physiotherapist, Yoga Therapist, and Personal Consultant. Pedro has practiced Martial Arts for 22 years .

Pedro Franco

Dr. Pedro Franco was born in Cali, Colombia. He attended Pontificia Universidad Javeriana School of Dentistry, in Bogota, Colombia, where he earned his DDS.

Dr. Pedro Franco

pedro franco, Kolombiya nın Millonarios takımında oynayan 22 yaşındaki genç stoper.Çok genç yaşta Millonarios takımının kaptanlığına getirilen ve oyun.

Beşiktaş-Sporting Lizbon'a 3-1 mağlup olarak Avrupa’ya veda etti

DÜNYA

3081 Gün 14 Saat 10 dk. önce yayınlandı

Beşiktaş Trabzonspor maçı sonucu ve maç özeti

SPOR

3303 Gün 2 Saat 39 dk. önce yayınlandı

Beşiktaş Kardemir Karabükspor maçı sonucu ve maç özeti

SPOR

3309 Gün 2 Saat 7 dk. önce yayınlandı

Beşiktaş Kasımpaşa maçı sonucu ve maç özeti

SPOR

3318 Gün 1 Saat 12 dk. önce yayınlandı

Beşiktaş İstanbul Başakşehir maçı hazırlık çalışmaları

SPOR

3342 Gün 4 Saat 47 dk. önce yayınlandı

Beşiktaş Club Brugge maçı sonucu ve maç özeti

SPOR

3348 Gün 1 Saat 22 dk. önce yayınlandı

1