Pazartesi13.05.2024

passolig

passolig haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Passolig Spor Ve Eğlence Dünyasının Anahtarı

Dünya nın en gelişmiş taraftar kartı Passolig ile maç bileti almak çok kolay. Kartınızla takımınızın maçlarını kombine konforunda izleyebilir, Türkiye nin en seçkin.

Hemen Al

PASSO dan PASSOLİG Kart ile maç biletini al takımını sahada yalnız bırakma!

Nasıl Alınır

PASSOLİG kartınıza para yükleyerek maç biletinizi satın alabilirsiniz. KİMLİK YA DA PASAPORT NUMARASI GİRİNİZ; PASSOLİG KART SEÇİNİZ; KART.

İletişim

Passolig ve Passo ile ilgili sorular ve cevapları. Passolig kart nasıl alınır? Nasıl Maç bileti Alınır? Passolig kart para yükleme nasıl yapılır?

Maç Biletimi Nasıl Alırım?

Passolig Kart, taraftarların sevdikleri ile birlikte güven içinde stadyumlara gidebilmelerini ve istedikleri karşılaşmayı her türlü olumsuzluktan uzak, huzurla.

Passo

Üye olabilmeniz için PASSOLİG kart sahibi olmanız gerekmektedir. Lüften PASSOLİG başvurusunda kullanmış olduğunuz TC Kimlik ve cep telefonu numaranızı.

Passo

Maç biletinizi sadece PASSOLİG kart ile satın alabilirsiniz. PASSOLİG karta başvurmak için tıklayınız. Bilet alabilmek için;. PASSOLİG kredi kartı.

Passo

The latest Tweets from PASSOLİG passolig. Tutkuyla bağlı olduğun takımın heyecanla beklediğin maçlarını yerinde takip etmek için tek ihtiyacın PASSOLİG.

Passo

PASSOLİG. 40.681 beğenme · 831 kişi bunun hakkında konuşuyor. Tutkuyla bağlı olduğun takımın heyecanla beklediğin maçlarını yerinde takip etmek için tek

Passo

tanım passolig özellikli, stadyumlara girişi sağlayan, ulaşımda da kullanılacak karttır herşey 2011 yılında tbmm den çıkan 6222 sayılı yasa ile.

Kasımpaşa A.ş.

Türk futbolunda yeni bir dönem başladı; PASSOLİG dönemi! PASSOLİG Kart, taraftarların sevdikleri ile birlikte güven içinde stadyumlara gidebilmelerini ve.

Passolig Passolig

PASSOLİG Banka Kartı bir stadyum giriş kartı ve ATM kartından çok daha fazlasını size sunuyor. Alışverişlerinizde para yerine geçen PASSOLİG Banka Kartı ile.

Passolig

PASSOLİG Cüzdan Ön Ödemeli Kart bir stadyum giriş kartından daha fazlasını size sunar. PASSOLİG Cüzdan Ön Ödemeli Kart ile hem nakit taşıma derdinden.

Passolig

. Anasayfa

Sivasspor - Fenerbahçe maçı bilet fiyatları

SPOR

3295 Gün 14 Saat 53 dk. önce yayınlandı

Avukatların üstünün aranması

GENEL

3327 Gün 17 Saat 33 dk. önce yayınlandı

Galatasaray Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı kararları

SPOR

3332 Gün 14 Saat 47 dk. önce yayınlandı

Maça gelene sucuk ekmek ve meyve suyu ikramı

SPOR

3342 Gün 10 Saat 0 dk. önce yayınlandı

Beşiktaş Club Brugge maçı ne zaman?

SPOR

3345 Gün 9 Saat 19 dk. önce yayınlandı

Hasan Şaş'ın Liverpool pişmanlığı

SPOR

3345 Gün 5 Saat 10 dk. önce yayınlandı

1