Pazar28.04.2024

Özgecanlar Derneği

Özgecanlar Derneği haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Özgecanlar Derneği

MERSİN CİHAN- Mersin de Özgecan Aslan Bilinçlenme, Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi nin açılması için Özgecanlar Derneği kuruldu.

Mersinde Özgecanlar Derneği Kuruldu

42 dak. önce Mersin de Özgecan Aslan Bilinçlenme, Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi nin açılması için Özgecanlar Derneği kuruldu. Özgecan ın ailesi.

Cihan

45 dak. önce Mersin de Özgecan Aslan Bilinçlenme, Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi nin açılması için Özgecanlar Derneği kuruldu. Özgecan ın ailesi.

Özgecan'ın Hayali Gerçek Oluyor

19 dak. önce Bu amaçla kurulan Özgecanlar Derneği kapsamında baba Mehmet Aslan adına açılan banka hesabıyla bir yardım kampanyası başlatan Aslan.

Özgecanlar Derneği Kuruldu Sms Kampanyası Başlatıldı

14 dak. önce Mersin de Özgecan Aslan bilinçlenme, eğitim ve rehabilitasyon merkezi açılabilmesi için Özgecanlar Derneği kuruldu. Özgecan ın ailesi taraf.

Özgecan'ın Hayallerini Gerçekleştiriyoruz Kampanyası

1 Küçük, Özgecan ın hayal ettiği eğitim projesini hayata geçirmek amacıyla Özgecanlar Derneği kurulduğunu aktararak, şöyle konuştu:.

El Ele Derneği'nden Özgecanlar İçin El Ele Çağrısı…

Tüm Ordu Gazeteleri nin son dakika haberleri için tıklayın !

Özgecanlar Ölmesin Özgür Olsun! Çağdaş...

ÖZGECANLAR ÖLMESİN, ÖZGÜR OLSUN! Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, BTF nin desteğiyle, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nde ÖZGECAN.

Mersin'de Özgacan'ın Hayalleri Hayat Buluyor

10 dak. önce Özgecan ın en büyük hayalinin şiddet uygulayan ve şiddete maruz projesinin hayata geçirmek için Özgecanlar Derneği kurulmuştur dedi.

Özgecan Aslan Rehabilitasyon Merkezi İçin Sms Kampanyas

7 dak. önce Özgecan ın hayali olan rehabilitasyon merkezini açmak amacı ile kurulan Özgecanlar Derneği nin başlattığı kampanyada SMS kampanyasının.

Özgecanlar Derneği kuruldu

GENEL

3317 Gün 8 Saat 36 dk. önce yayınlandı

1