Salı07.05.2024

Özçekim

Özçekim haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Selfie

Selfie veya özçekim, bir dijital fotoğraf makinesi ya da kameralı cep telefonu ile çekilen oto-portre fotoğrafı türüdür. Bu fotoğraflar genellikle gündelik anlardan ve .

Özçekim

özçekim, tdk nın selfie kelimesinin türkçesi olarak kullanılması düşünülen kelime. edit : bazı arkadaşlar yanlış anlamış bunu tdk düşünmüyor tdk nın selfie.

Özçekim

Zanlılar, Selfi çekiyor musunuz deyince bir gazeteci hastane çıkışında uzaktan özçekim yaparak cezaevi yolundaki bilgisayar korsanlarının.

Özçekim

1 Hackerlerin son isteği özçekim oldu. Konya da, 37 bin kredi kartı bilgisini ele geçirerek alışveriş yapan hackerlar yakalandı. Cezaevi yolunda.

Hackerlerin Son İsteği Özçekim Oldu

zira öz çekim, çekim etkisi anlamı daha baskın algılanan bir yapı. oysa oto foto gibi bir şey daha doğrudan ve başka anlamlara açık olmaktan.

Özçekim

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, TDK Bilim Kurulu bugünkü toplantısında selfie sözcüğünün Türkçe karşılığını özçekim olarak belirledi.

Tdk Kararını Verdi Selfie Özçekim Oldu

2012 yılından bu yana Cem Yılmaz ın rol aldığı reklam filmleri ile karşımıza çıkan Türkiye İş Bankası 90. yılına özel çektiği reklam filmi ile yine hafızalarda yerini.

Cem Yılmaz Son Noktayı Koydu Özçekim Değil Nefs

Selfie Değil ÖzÇekim. Öz Çekim ile bağlantı kurmak için hemen Facebook a kaydol. KaydolGiriş Sizde ‪‎Özçekim‬ fotoğraflarınızı gönderin yayınlayalım!

Öz Çekim

Öz Çekim haberleri ve son dakika gelişmeleri için tıklayın! Öz Çekim ile ilgili en son ve en güncel haber akışı Sabah ta.

Öz Çekim Haberleri

Bi Bitmediniz Dedirten 15 Çılgın Öz Çekim Kareleri. Kimi abaküsle çekilmiş, kimi HD kalitesinde. Komiklisi, gariplisi, kedilisi ile en ilginç ve ekstrem öz çekim.

''bi Bitmediniz'' Dedirten 15 Çılgın Öz Çekim Kareleri

The latest and best Tweets on özcekim. Read what people are saying and join the conversation.

Tweets About Özcekim Hashtag On Twitter

4 Bakan ile özçekim haberi için hemen tıklayın! Güncel haberler ve son gelişmeler Hürriyet GÜNDEM sayfasında!

Bakan İle Özçekim

En Ucuz Monopod Blue-021 Selfie - ÖzÇekim Çubuğu Özellikleri ve Uygun Ödeme Seçenekleri Gold da. Benzer Ürünler İçin Özçekim Çubuğu Kategorimizi .

Monopod Blue

Selfie Özçekim Çubukları, iPhone 4 Oyun

Kredi kartı bilgilerini çalan hırsızlar yakalandı

ASAYİŞ

3335 Gün 23 Saat 33 dk. önce yayınlandı

1