Salı07.05.2024

ÖSYM'nin internet sitesi

ÖSYM'nin internet sitesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Ösymölçme Seçme Ve Yerleştirme Merkezi

Ulusal üniversiteye giriş sınavını düzenleyen kurumun web sitesi.

Ösym Aday İşlemleri Sistemi

ÖSYM, 15 Mart 2015 tarihinde yapılan YGS sınav sonuçlarını açıkladı. YGS sınav sonuçları ÖSYM nin internet sitesi üzerinden erişimde.

Tercih

Gündem2015-YGS de sorulan soruların alanlar gözetilerek rastgele seçilen yüzde 20 si ÖSYM nin internet sitesinden tüm adayların ve ilgililerin erişimine.

Ösym Sonuç Açıklama Sistemi

Ek yerleştirme sonuçlarını ÖSYM nin resmi sitesi üzerinden kontrol 20-22 Haziran da ÖSYM nin internet sitesi üzerinden kontrol edebilecek.19.6.2014.

Ösymtc Ölçme Seçme

ÖSYM nin 5-19 Ocak tarihlerinde aldığı YGS başvurularını sonlandırdı.. ÖSYM nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 21 Nisan da başlayan LYS lere.

Sınava İlişkin Genel Bilgiler

2 ÖSYM YGS sonuçlarını internet sitesi üzerinden açıkladı. Bu merkezleri ÖSYM nin internet sitesinden edinebilirsiniz. Unutmayın sizden.

Görevli İşlemleri Sistemi

1 Adaylar sınav sonuçlarını ÖSYM nin internet sitesinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecek. Yükseköğretime Geçiş Sınavı.

Ösym'nin İnternet Sitesi

1 ÖSYM 15 Mart 2015 tarihinde yapılan YGS sınav sonuçlarını az önce açıkladı. YGS sınav sonuçları ÖSYM nin internet sitesi üzerinden erişimde.

Ösym Araması Ösym Filtreli Aramaları

Kızıl Hackerlar olarak bilinen Redhack, küresel siber korsanlık örgütü Anonymous un desteğiyle ÖSYM nin internet sitesini çökertti. Redhack ve Anonymous un.

Osym Sitesi Haberleri Ve Osym Sitesi Gelişmeleri

3 YGS nin tamamlanmasının ardından soruların yüzde 20 si ÖSYM nin internet sitesinde yayınlandı. ÖSYM den yapılan açıklamaya göre,.

Ösym Haberleri

ÖSYM nin internet sitesi KPSS ve LYS skandallarını protesto için siberorist grup RedHack tarafından cokertildi.. Adres: http://Osym.gov.tr/

Ösym Ygs Sonuçlarını Açıkladı!

ÖSYM nin internet sitesi yarın yenileme ve bakım çalışması nedeniyle 10 saat hizmet veremeyecek.

2015 Ygs Sonuçları Açıklandı! Ösym Ygs Sonucunu Tıkla Öğren

ANKARA. ÖSYM nin internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, bu yıl bilgisayar üzerinde yapılmaya başlanan e-YDS, 2015 yılında da devam edecek.

Ösym 2015 Ygs Sonuçları Açıklandı!

ÖSYM nin internet sitesinde yer alan açıklamada, ÖSYM Başkanlığının sınav güvenliğine ilişkin görüşlerine de yer verildi. Açıklamada, ÖSYM nin, 2010 da.

Ösym'nin İnternet Sitesi Çökertildi

Sınav/sınavsız geçiş başvuru ücreti, ÖSYM nin İnternet sayfasında yer alan. İnternet sitesi üzerinden başvuru yapmayan adaylar seçim aşamalarına.

Ygs'de 32 Soru Açıklandı

Adaylar sınav sonuçlarını ÖSYM nin internet sitesinden T.C kimlik numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecek. 2014-YGS Sınav Sonuç Belgesi.

Ösym'nin İnternet Sitesi Kpss Ve Lys...

ÖSYM nin internet sitesine 18.08.2012 gece saat 00:00 dan itibaren girilemiyor. Ösym internet sayfası açılmıyor. sayfa neden açılmıyor, ÖSYM sitesinde hata,.

Ösym'nin İnternet Sitesi Yarın Kapalı

2 YGS sonuçları saat 13.00 itibari ile ÖSYM nin internet sitesinde açıkladı. Adaylar sonuçları kimlik numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecek.

E

1 ÖSYM nin internet sitesinde yer alan basın açıklamasında, 15 Mart ta gerçekleştirilen YGS den bir gün sonra bir soru kitapçığındaki sayfalardan.

Ösym'nin Sınav Soruları Nasıl Hazırlanıyor?

ÖSYM nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 15 Mart ta yapılacak YGS ye başvuran adayların sınavlara girecekleri bina veya salonlara.

Ösym'nin

2 ÖSYM, 15 Mart ta yapılan 2015-YGS sonuçlarını internet sitesinden saat 13:00 ten itibaren ÖSYM nin internet sitesinden açıklandığını ve.

Ygs Sonuçları Ösym'nin İnternet Sitesinde Açıklandı Haberi Dünya

YGS de ortaya çıkan şifre skandalından sonra zor günler geçiren ÖSYM ikinci bir şokuda internet sitesinin hacklenmesiyle yaşıyor.ÖSYM nin ösym.gov.tr.

Ösym Nin İnternet Sitesine Girilemiyor Lys Yerleştirme Sonuçları

ÖSYM NİN İNTERNET SİTESİ ÇÖKERTİLDİ. Kızıl Hackerlar olarak bilinen Redhack, küresel siber korsanlık örgütü Anonymous un desteğiyle.

Ygs Sonuçları Açıklandı

2006-KPSS/1 ve 2006-KPSS/2 başvurularının yapılacağı Başvuru Merkezlerinin tam listesi ÖSYM nin internet sitesinde 24 Nisan 2006.

2015 Ygs Sonuçları Açıklandı! Ösym Tıkla Öğren

3 ÖSYM nin YGS sonuçları ile ilgili açıklamaları haberimizde. YGS sınav ÖSYM nin internet sitesinde yer alan basın açıklamasında, 15 Mart ta.

2015 Ygs Giriş Belgesi Erişime Açıldı Ösym'nin İnternet Sitesinde

İddiaya göre Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi nin ÖSYM internet sitesi saldırıya uğradı! Bu sabah saatlerinde ulaşılamayan sitede.

Ösym Tartışmalı Ygs'nin Sonuçlarını Sınavdan Dört Gün Sonra

4 Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi nce ÖSYM, 2015 yılında yapılacak ÖSYM nin internet sitesinde yer alan duyuruda, 2015 yılında.

YGS sonuçları nereden öğrenilir?

EĞİTİM

3336 Gün 16 Saat 22 dk. önce yayınlandı

1