Perşembe09.05.2024

Osman Gökçek

Osman Gökçek haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Osman Gökçek

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, gazetelerde yer alan, Benim bu partide hatırım varsa Osman Gökçek i aday göstermezler şeklinde bir ifade.

Osman Gökçek

4201 tweets 369 photos/videos 70.7K followers. Bir çok şarkısıyla gönüllere tercüman olan Kayahan a Allah tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine.

Osman Gökçek Osmangokcek_

Etimesgut ilçe teşkilatı Gökçek i ağırladı. AK Parti Etimesgut İlçe Başkanlığı nı ziyaret eden Ankara 1. Bölg. 27 Şubat 2015 Cuma.

Osman Gökçek Kişisel Web Sitesi

15 dak. önce Melih Gökçek ile Bülent Arınç arasında çıkan tartışmayla gündeme gelen Osman Gökçek in milletvekili adayı olup olmayacağı son dakikada.

Osman Gökçek Aday Gösterildi Mi? Haberi Ve Son Dakika Haberler

2 AK Parti aday listesi netleşiyor. Osman Gökçek in AK Parti Ankara adayı gösterildiği iddia ediliyor.

Osman Gökçek Ak Parti Adayı Mı? Haberi

19 dak. önce AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek in oğlu Osman Gökçek in milletvekili listesinde yer.

Cumhuriyet Gazetesi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, kendisine sorulan Osman Gökçek aday mı sorusuna; Biz yakın akrabaları listeye sokmadık. Osman Gökçek .

Osman Gökçek Ak Parti Listesinde Var Mı?

21 dak. önce Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek in oğlu Osman Gökçek in AK Parti den milletvekili adayı gösterilmemesi gündeme bomba.

Osman Gökçek Ak Parti'den Aday Gösterilmedi

5 AKP de adaylıkların kesinleşmesine kısa süre kala Bülent Arınç ın, Benim bu partide hatırım varsa Melih Gökçek in oğlunu Osman Gökçek.

Osman Gökçek milletvekili adayı mı?

POLİTİKA

3319 Gün 11 Saat 43 dk. önce yayınlandı

1