Perşembe02.05.2024

Orhan Kural

Orhan Kural haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Orhan Kural

5 Elbette, Orhan Kural köşe yazarları kanalı ile küçük düşürülüp susturulursa Cem Yılmaz sigara, kola ve içki firmalarının desteği ile daha nice.

Orhan Kural

Orhan Kural, d. 1950, İstanbul gezi kitabı yazarı, mühendis, gezgin ve aktivist. Orta öğrenimini Kadıköy Maarif Koleji nde tamamladıktan sonra, 1968-1969.

Orhan Kural

bu orhan kural adli prof lardan bir tane var yanilgisina dusmemek gerekir. eski zamanlarda bir orhan kural vardi ki o bilim ve teknikte danismanlik yapardi, odtu .

Orhan Kural

The latest Tweets from Orhan Kural OrhanKural. Türkiye Gezginler Kulübü Kurucu Başkanı. Bağımlılığa ve Sigaraya Hayır Derneği Başkanı. İTÜ Maden.

Orhan Kural Orhankural

Prof. Dr. Orhan Kural, 30 metrekarelik ofisine gelen 34 bin liralık elektrik faturasıyla şaşkına döndü. Parayı ödemeyeceğini belirten Kural, Bana.

Orhan Kural

Manisa daki facia sonra CNNTürk ekranlarında olayı yorumlayan Prof. Dr. Orhan Kural ın karbonmonoksit için tatlı bir ölümdür yorumu.

Orhan Kural'ın Sözleri Kızdırdı

İdari Görev, BÖLÜM BAŞKANI. Adres, İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MADEN FAKÜLTESİ 80626, AYAZAĞA İSTANBUL - TÜRKİYE. Oda No, C301.

İtü Akademi

İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Kural, konferans vermek için geldiği Zonguldak ta kafede sigara içenlere müdahale.

Prof. Dr. Orhan Kural'a Sigara Dayağı

Orhan Kural haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler. Orhan Kural kimdir, hayatı ve biyografisi. Çevre ve İsraf Konferansı.

Cem Yılmaz hakkındaki soruşturma

MAGAZİN

3291 Gün 13 Saat 7 dk. önce yayınlandı

Orhan Kural'ın 34 bin liralık elektrik faturası şok etti

GENEL

3313 Gün 19 Saat 39 dk. önce yayınlandı

1