Salı30.04.2024

Onkoloji Uzmanı

Onkoloji Uzmanı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Prof. Dr. Emin Gökhan Kandemir

Dr. Emin Gökhan KANDEMİR, Tıbbi Onkoloji Uzmanı. Memorial Ataşehir Hastanesi nde hizmet vermektedir. Randevu İçin: 444 7 888.

Prof Dr Mustafa Özdoğan Tıbbi Onkoloji Uzmanı

Bu konuda sizleri Nükleer Tıp ve Radyoloji uzmanı olan, Medstar Kanser Merkezi Moleküler Görüntüleme ve Moleküler Tedavi Ünitesi sorumlusu Prof. Dr. Akın.

İstanbul Tıbbi Onkoloji Doktorları

İstanbul Tıbbi Onkoloji alanında tercih edebileceğiniz 118 adet uzman doktor bulunuyor. Doktorları inceleyip randevu alabilirsiniz.

Prof. Dr. Orhan Türken

Prof. Dr. Orhan TÜRKEN. Görev Aldığı Birim. Tıbbi Onkoloji. Doğum Yeri /Yıl. 1963. Mezuniyet. Gata Tıp Fakültesi/1986. Uzmanlık. Gata Haydarpaşa Eğitim Hast.

Doktorlar Listesi

Onkoloji Kanser Uzmanları Onkoloji Kanser. TavsiyeEdiyorum Üyesi 8 kez tavsiye edildi Özgeçmişi Mevcut Kütüphanemizde Yayınlanan 1 Makalesi.

Prof Dr. Adnan Aydiner

. Doktoru, Hacettepe Tıp Fakültesi. 1989 : İç Hastalıkları Uzmanı, Hacettepe Tıp Fakültesi. 1993 : Tıbbi Onkoloji Uzmanı, İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü.

Türkiye'nin En Ünlü Kanser Doktorları Anlatıyor

Tabi onkoloji çok geliştiği için biz bu hastaları kurtarıyoruz ya da yaşam süresini. İç Hastalıkları, Medikal Onkoloji ve Kanser Epidemiyolojisi Bilim Uzmanı

Dr. Erol Aksaz

Dr. EROL AKSAZ - Cerrahi Onkoloji Uzmanı. drerolaksaz middot; e-aksaz mamer.tr. Doğum yılı: 1961; Doğum yeri: Eskişehir; Orta öğrenim: Eskişehir.

Onkoloji Uzmanı

61 Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurası ile ilimize atanan Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Mehmet Ali Erdoğan ve Onkoloji Uzmanı Dr.Fatih.

Medikal Onkoloji Uzmanı Cengiz Akosman Medical Park'ta

İç Hastalıkları uzmanlık eğitimini 2007 yılında İstanbul Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi nde, Onkoloji uzmanlık eğitimini ise Özel Yeditepe .

Kayahan neden öldü? Kayahan'ın hastalığı nedir?

KÜLTÜR-SANAT

3315 Gün 4 Saat 59 dk. önce yayınlandı

1