Çarşamba08.05.2024

Önder Kır

Önder Kır haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Tekme Tokat Dövüşmüşler

Jandarma görevlilerinden Hakan Kaplan, Kirli sakallı 35 yaşlarında MİT görevlisi olduğunu iddia eden kişi Önder Kır ile münakaşa etti, Önder.

Kumpas Emri Bir Ay Önceden Verilmiş

Üsteğmen Önder Kır ile görüşülmüş. El-Kaide kelimesi de belirtilerek arama talebinde bulunulmuş, arama talebinde sabah 08-08:30.

Adrese Teslim İhbar

O an nöbetçi savcı olmamasına rağmen ihbardan önce Üsteğmen Önder Kır ın kendisini de yanında alarak Savcı Aziz Takçı nın evine.

Paralel Savcı Mit Tır'larını Elleriyle Aradı

Tedirgin ve agresif tavırlarıyla TIR ların etrafında dönen Savcı Aziz Takçı operasyon boyunca Üsteğmen Önder Kır ile görülüyor. Üsteğmen.

Tır'lar İçin Dövüşmüşler

MİT TIR larını durduran jandarma görevlilerinden Hakan Kaplan: Kirli sakallı, MİT görevlisi olduğunu iddia eden kişi Önder Kır ile münakaşa.

70 Asker Tır İfadesi Verdi

O an nöbetçi savcı olmamasına rağmen ihbardan önce Üsteğmen Önder Kır ın kendisini de yanında alarak Savcı Aziz Takçı nın evine.

Tc Onder Kir Profilleri

TC Onder Kir adlı kişilerin Facebook taki profillerini gör. TC Onder Kir ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl. Facebook.

Önder Kır Profilleri

Önder Kır adlı kişilerin Facebook taki profillerini gör. Önder Kır ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl. Facebook insanlara.

Önder Kır

Astsubay Gültekin Menge, saat 04.00 te, operasyon planının tüm aşamalarını üsteğmen Önder Kır a iletti. Astsubay Menge, tanınmamak için.

Tutuklanan askerlerin isimleri ve rütbeleri

ASAYİŞ

3315 Gün 15 Saat 4 dk. önce yayınlandı

1