Pazar05.05.2024

Oktay Ekşi

Oktay Ekşi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Oktay Ekşi

Aysel Ekşi bir süredir Başkent Hastanesi nde tedavi görüyordu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul Milletvekili Oktay.

Oktay Ekşi

Oktay Ekşi, Basın Konseyi eski başkanı ve Hürriyet gazetesi nin eski başyazarıdır. 8 Ocak 1952 tarihinde, 19 yaşında özel bir haber ajansında gazeteciliğe.

Oktay Ekşi

4 CHP İstanbul Milletvekili Oktay Ekşi nin eşi Prof. Dr. Aysel Ekşi geçtiğimiz ay rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Aysel Ekşi bir süredir.

Aysel Ekşi Hayatını Kaybetti

yanli$likla ek$i sozluk un sahibi olarak taninabilecek aslinda hurriyet in en demirba$ yazarlarindan biri.. ana sayfa da iki cumle yazip geri kalanini iceride devam.

Oktay Ekşi

Oktay Ekşi ooktayeksi · May 11. Birgün hepimizin tartışmaya mecbur olacağını gördüğüm için herkese çağrıda bulunuyorum: VATANA İHANET SUÇUNUN.

Oktay Ekşi Ooktayeksi

Osman Oktay, Ekşi 30 Kasım 1934 te Ordu Mesudiye de doğdu. Babasının adı Hüseyin, annesinin adı Fatma dır. Gazeteci; Ankara Üniversitesi Hukuk.

Osman Oktay Ekşi

CHP İstanbul Milletvekili Oktay Ekşi, TBMM Genel Kurulu nda veda konuşması 24 üncü yasama dönemini en yaşlı üye olarak açtığını hatırlatan Oktay Ekşi,.

Oktay Ekşi

Oktay Ekşi haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler. Oktay Ekşi kimdir, hayatı ve biyografisi. Kılıçdaroğlu Prof.dr. Aysel Ekşi yi Hastanede Ziyaret .

Oktay Ekşi Haberleri

Oktay Ekşi, serüvenini sadece gazetecilik çizgisi üzerinde izlediğimiz bir isim değil. Henüz 29 yaşındayken, 1961 Anayasası nı hazırlamak için.

Oktay Ekşi'nin eşi Prof. Dr. Aysel Ekşi vefat etti

GENEL

3278 Gün 16 Saat 36 dk. önce yayınlandı

1