Perşembe30.05.2024

Nutella

Nutella haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Nutella

Kahvaltının yıldızı Nutella ile ilgili bilmek istedikleriniz: Tarihçesinden, lezzetli tariflere, ilginç bilgilerden kahvaltı sofrası oyununa Nutella dünyası burada!

Ana Sayfa

Dünyanın en özel markalarından biri olan NUTELLA, 1944 yılında İtalya nın Piedmont bölgesinin Alba şehrinde yaşayan pasta şefi Pietro Ferrero tarafından.

Nutella

İtalyanların dünyaca ünlü markası Nutella İtalya ile Fransa arasında tartışma konusu oldu. Fransa Çevre Bakanı Eegolene Royal, küresel.

Nutella

Nutella, çikolata ve fındık karışımından oluşan ezmenin markasıdır ve İtalyan bir çikolata firması olan Ferrero Spa tarafından üretilmektedir. 100 gramında.

Nutella

9 Fransa Ekoloji Bakanı Segolene Royal, küresel ısınmaya yol açtığı gerekçesiyle Nutella yenmemesi tavsiyesinde bulununca İtalyanları kızdırdı.

Fransa İle İtalya Arasında Nutella Kavgası

Welcome to the official international website of Nutella. The best Hazelnut spread in the world!

Nutella Global

Nutella. 29463589 likes · 59758 talking about this. Nutella is like happiness in a jar. More than a delicious hazelnut spread, it s part of the.

Nutella

Nutella. 29462410 likes · 52745 talking about this. Nutella is like happiness in a jar. More than a delicious hazelnut spread, it s part of the.

Nutella

italyan kinder ferrero firmasının ürettiği,alman milli takımının resmi sponsoru olan krem yiyecek.italya da sadece nutellalı yiyecekler üreten bir restoran mevcut .

Palmiye yağı kullanan Nutella protesto edildi

DÜNYA

3270 Gün 1 Saat 57 dk. önce yayınlandı

1