Pazartesi06.05.2024

Nurhan Demirel

Nurhan Demirel haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Nurhan Demirel

Biyografi. Nurhan Demirel, 1983 Ordu doğumludur. Okul yılları İstanbul da geçer. Ortaköy Zübeyde Hanım Anadolu Kız Meslek Lisesi Grafik Tasarım.

Nurhan Demirel

The latest Tweets from Nurhan Demirel nurhandemirel. İlişkisi Yok Kitabının Yazarı ve İletişim Uzmanı İlişkisiYok TurkcellBlog MediaMarkt MediaTrend.

Nurhan Demirel Nurhandemirel

Nurhan Demirel adlı kişilerin Facebook taki profillerini gör. Nurhan Demirel ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl. Facebook.

Nurhan Demirel Profilleri

Facebook ilişki durumu değişikliği hem kadınlar hem de erkekler için çok önemli Sevdiğiniz insanın Facebook profil sayfasına girip de Arkadaşı ekle .

İlişkisi Yok

Nurhan Demirel. Kadinmag.Net Genel Yayın Yönetmeni. 1983 Ordu doğumludur. Okul yılları İstanbul da geçti. Ortaköy Zübeyde Hanım Anadolu Kız Meslek.

Nurhan Demirel Yazıları

Nurhan Demirel born June 5, 1983 is a Turkish tech blogger, web Nurhan is currently a communications consultant and founder and Chief Editor of.

Nurhan Demirel Gülümseyen Yüzler Projesi'ni Anlatıyor... On Vimeo

Nurhan Demirel adlı kullanıcının Türkiye LinkedIn deki profesyonel profilini görüntüleyin. LinkedIn, Nurhan Demirel gibi profesyonellere, tavsiye edilen iş.

Nurhan Demirel

WeChat te sesli mesaj göndermek için tek yapmanız gereken bir tuşa basılı tutmak, mesajızı söylemek ve tuşu bırakmak. Tuşu bıraktığınız anda.

Sosyal medya nasıl kullanılır?

GENEL

3327 Gün 23 Saat 0 dk. önce yayınlandı

1