Cumartesi04.05.2024

nükleer görüşmeleri

nükleer görüşmeleri haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Nükleer Görüşmeleri

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ve İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif attıkları twitter mesajlarında nükleer görüşmelerinde ana.

Abd

ABD ve İran arasındaki nükleer görüşmeleri için son gün olarak belirtilen 31 Mart geçmesine rağmen sürüyor. Taraflar aşama kaydedildiğini.

İran Nükleer Görüşmelerinde Son Gün

3 İran ın nükleer programı hakkında bir ön anlaşmaya varılmasını amaçlayan Lozan görüşmelerinde son güne girildi. ABD Dışişleri Bakanı.

Nükleer Müzakereler Bugün De Sürecek

2 Dünyanın önde gelen ülkeleri ile İran arasında devam eden nükleer müzakerelerde müddet olarak konan süre dolarken, müzakerelerin.

Dünya Güçleri İran'ı Uyardı Nükleer Görüşmeleri Terk Ederiz

2 Bir katılımcının verdiği bilgilere göre dünya güçleri İran a anlaşma sağlanması konusunda uyarıda bulundu; anlaşma sağlanmaması halinde.

İran'la Nükleer Görüşmeler Uzatıldı

İran ile Amerika, İngiltere, Fransa, Rusya, Çin ve Almanya arasında İsviçre nin Lozan kentinde sürdürülen nükleer görüşmelerde Salı gecesine.

İran'la Nükleer Görüşmeler Yeniden Başlıyor

İran la kalıcı nükleer anlaşma imzalanmasını öngören görüşmeler bugün Viyana da başlıyor. BM Güvenlik Konseyi daimi üyeleri ve Almanya nın da katılacağı.

Stratejik Silahların Sınırlandırılması Görüşmeleri

Stratejik Silahların Sınırlandırılması Görüşmeleri İngilizce: The Strategic Arms Sovyetler Birliği ve ABD nin stratejik nükleer kuvvetleri 1968 yılında karakter.

İran'ın Nükleer Programı Görüşmeleri Yine Uzatıldı

2 İsviçre nin Lozan kentinde devam eden İran ın nükleer programına ilişkin müzakereler yine uzatıldı. Taraf ülkelerin Dışişleri Bakanlarının.

Nükleer Görüşmelerde Uzlaşma Sağlandı

22 İran ve 5+1 ülkeleri arasındaki nükleer müzakerelerde tarafların ana hatlarıyla uzlaşmaya vardığı açıklandı. İran Dışişleri Bakanı Zarif, taslak.

İran'da nükleer anlaşma sevinci

DÜNYA

3319 Gün 3 Saat 44 dk. önce yayınlandı

1