Cuma31.05.2024

nostaljik tramvay

nostaljik tramvay haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Nostaljik Tramvay

Nostaljik tramvay, şehiriçi yolcu taşımacılığına hizmet etmenin yanında tarihi dokuyu da önplana çıkararak turistik amaçlı işletilen raylı sistemlerdir. Her zaman .

Nostaljik Tramvay

Böylece bugünkü nostaljik tramvay Taksim-Tünel hattında işlemeye başladı. Kırmızı-beyaz rengi ve orijinal haliyle kısa sürede benimsenen nostaljik tramvay, .

Nostaljik Tramvay Hakkında

taksim tunel arasinda istiklal caddesinin ortasindan agri geciveren insanlarda tramvay geliyor mu seklinde paranoid hisler cereyan ettiren kirmizi arac.

Nostaljik Tramvay

Taksim - Tünel Nostaljik Tramvay İstanbul da toplu ulaşımın miladı. Şehir içi toplu taşımanın en önemli unsurları arasında yer alan tramvaylar, 1852 de.

Taksim

Nostaljik Tramvay için . Nostaljik Tramvay için benzersiz seçenekler, marka ve uygun fiyatları ile sizi bekliyor. Nostaljik Tramvay, GittiGidiyor da!

Nostaljik Tramvay

5 İstanbul da 101 yıl önce kullanılan ve restore edilen elektrikli tramvay, İstiklal Caddesi nde hizmet vermeye başladı.

Nostaljik Tramvay 101 Yaşında

T3 Kadıköy Moda Nostaljik Tramvay. 1 Kasım 2003 tarihinde hizmete giren Kadıköy-Moda Tramvayı nda 2,6 km lik sistemde 10 istasyon yer almaktadır. 4 adet.

Taksim Nostaljik Tramvay Belgeseli

T3 - KADIKÖY - MODA NOSTALJİK Tramvay Hareket Saatleri İstanbul, T3 T3 - KADIKÖY - MODA NOSTALJİK Tarifesi İstanbul , Güzergah: Kadıköy / İ.

Beyoğlu Tünel Meydanı 51. Kütüphane Haftası yürüyüşü

GENEL

3351 Gün 0 Saat 20 dk. önce yayınlandı

1