Çarşamba01.05.2024

Nobel Tıp Ödülü

Nobel Tıp Ödülü haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Nobel Fizyoloji Veya Tıp Ödülü Sahipleri Listesi

Nobel Fizyoloji veya Tıp Ödülü İsveççe: Nobelpriset i fysiologi eller medicin, İsveç Karolinska Enstitüsü tarafından her yıl fizyoloji ya da tıp alanında çeşitli.

Nobel Fizyoloji Veya Tıp Ödülü

Nobel Fizyoloji veya Tıp Ödülü, her yıl tıp bilimine önemli katkıda bulunan bir bilimadamı yahut değerlendirmeye göre bilimadamlarına, Nobel Derneği.

Nobel Kimya Ödülü Sahipleri Listesi

Nobel Kimya Ödülü sahipleri İsveççe: Nobelpriset i kemi kimyanın çeşitli dallarından biliminsanlarına İsveç Kraliyet Bilimler Akademisi tarafından her yıl takdim.

Nobel Kimya Ödülü

Nobel Kimya Ödülü, Nobel Ödülleri nin bir parçası olarak, her yıl Alfred Nobel in ölüm yıldönümü olan 10 Aralık ta ve İsveç Kraliyet Bilimler Akademisi tarafından.

Nobel Tıp Ödülü

İsveç teki Karolinska Enstitüsü nce verilen Nobel Tıp Ödülü nü bu yıl 3 bilim insanı aldı. İnsan beyninde adeta bir GPS gibi çalışarak kişinin.

'beyin Gps'si Keşfine Nobel Tıp Ödülü

nobel tip odulu haberleri, güncel nobel tip odulu haber ve fotoğrafları ile en yeni nobel tip odulu gelişmeleri burada.

Nobel Tıp Ödülü

Nobel Tıp Ödülü beynin yer belirleme sistemini keşfeden araştırmacılar Prof. John O Keefe ile Norveçli çift May-Britt Moser ve Edvard Moser a.

Nobel Ödülü Beynin Gps Sistemini Bulan Uzmanlara

Her yıl insanlığa hizmet amacıyla verilen geleneksel Nobel ödülleri 113.cü kez sahiplerini bulmaya başladı. Sırasıyla tıp, fizik, kimya, barış,.

Nobel Tıp Ödülü Sahiplerini Buldu

1998 Nobel Kimya Ödülü middot; 1998 Nobel Fizik - Kimya ve Tıp Ödülleri middot; 1995 Nobel Havadaki Kurbağa ve Oturunca Çöken Tuvaletlere Alternatif Nobel Ödülü

Türkiye'de tüp bebek yöntemi uygulayan tüp bebek merkezleri

SAĞLIK

3320 Gün 6 Saat 1 dk. önce yayınlandı

1