Çarşamba08.05.2024

nevruz pilavı

nevruz pilavı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Nevruz Pilavı

16 ayrı kazanda Özbek bir diğer adıyla nevruz pilavı pişirilerek yaklaşık 10 bin kişiye dağıtıldı. Ovakent Mahallesi nde geleneklerini sürdüren.

Nevruz Pilavı

Nevruz günü padişahlar gençlere, yaşlılara, bakımsız kişilere, pilav, sumalak, halim gibi yemekler ve hediyeler vermişlerdir. Günahkarların günahları affedilmiş .

Özbeklerde Nevruz

1 Sadece Nevruz a özel Sümelek dediğimiz bir tatlı pişirilir. Buhara Özbek Pilavı pişirilir ve konuklara dağıtılır. Mezarlık ziyaretleri yapılır.

Afganlar Nevruz İçin 16 Kazanda Buhara Özbek Pilavı Pişirdi

Hatay da 10 Bin Kişilik Nevruz PilavıAfganistan daki iç savaş nedeniyle yıllar önce göç ederek Hatay a yerleşen Özbek kökenli vatandaşlar nevruzu coşkuyla.

Hatay'da 10 Bin Kişilik Nevruz Pilavı

Baharın müjdecisi NEVRUZ Üniversitemizde coşkulu törenlerle kutlandı. Sağlık Kültür Spor Dairesi Başkanlığı Beslenme Biriminin hazırladığı Nevruz Pilavı.

Gazi Üniversitesinde Nevruz Coşkuyla Kutlandı…

Çeşitli adlarla ve yaygın olarak Nevruz adıyla kutlanan bu bahar bayramıyla ilgili olarak Türk Bu ziyaretlerde ikram edilen yemek aş adı verilen pilavdır.

Nevruz'da Yapılanlar Gelenek Görenekler Adetler

Nevruz Etkinlikleri kapsamında Huzurevimiz Bahçesinde halka açık etli pilav ikramı yapılmıştır. Kuruluşumuz koruma ve bakım altında bulunan yaşlı ve özürlüler.

Nevruz Etkinlikleri Kapsamında Etli Pilav İkramı

Etiket göster : nevruz pilavı. Toplam Sonuç: 1 . Nevruz için 5 bin kişilik pilav yaptılar! Afganistan daki iç savaş nedeniyle yıllar önce göç.

Hatay'da nevruz kutlaması ve nevruz pilavı

GENEL

3327 Gün 12 Saat 43 dk. önce yayınlandı

1